Sound Video: Aston Martin CC100 Concept

Σχετικά άρθρα

Aston Martin CC100 Concept (4)

Στο βίντεο που ακολουθεί δυνάμωσε τα ηχεία σου και άκουσε τον μοναδικό ήχο της  Aston Martin CC100 Concept . Να σου θυμίσω ότι το Aston Martin CC100 Concept είναι μέρος των εορτασμών των 100στων γενεθλίων της εταιρίας, και αποτελεί φόρο τιμής στο θρυλικό αγωνιστικό DBR1 του 1959, το οποίο πήρε τη νίκη στον τότε αγώνα του Le Mans.

Πρόκειται για ένα διθέσιο speedster όχημα με τον σχεδιασμό του να δανείζεται ρετρό στοιχεία από αυτόν της DBR1 αλλά διαθέτει παράλληλα και πολλά σύγχρονα στοιχεία.

Φορά σώμα εξ’ολοκλήρου κατασκευασμένο από carbon και μηχανικά εξοπλίζεται με τον V12 6,0-λίτρων κινητήρα ο οποίος συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε περίπου 4 δευτερόλεπτα ενώ έχει τελική ταχύτητα 290 χλμ/ώρα, ηλεκτρονικά περιορισμένη.

Έχει μήκος 4,5 μέτρα, πλάτος 2 μέτρα και ζυγίζει λιγότερα από 1.200 κιλά. Αναπτύχθηκε και κατασκευάστηκε μέσα σε 6 μήνες στα κεντρικά της Aston Martin στο Gaydon της Αγγλίας και θα στην αγορά θα κυκλοφορήσει μόλις ένα αντίτυπο, το οποίο έχει ήδη πουληθεί με τιμή ανάμεσα των €600.000 και €1.2 εκατ. ευρώ. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να βρεις εδώ.

[Πηγή: Youtube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

MG EXE181 concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η MG θα παρουσιάσει το EXE181 concept, ένα ηλεκτρικό μονοθέσιο hypercar που έχει carbon monocoque πλαίσιο και έχει άκρως αεροδυναμικό...

Η Aston Martin DBX αποκτά νέο εσωτερικό

Την MY2025 έκδοση της DBX παρουσίασε η Aston Martin, με το αυτοκίνητο να έχει νέο εσωτερικό και άλλες μικρές αναβαθμίσεις, ενώ θα προσφέρεται μονάχα...