H Mercedes-Benz ανακαλεί περισσότερες από 6.000 A-Class

Σχετικά άρθρα

Mercedes-Benz A200 BlueEFFICIENCY

H Mercedes-Benz ανακοίνωσε πως προχωρά σε ανάκληση της νέας A-Class λόγω ενδεχόμενου προβλήματος που μπορεί να δημιουργηθεί στον αερόσακο του συνοδηγού. Η ανάκληση αφορά 6.000 A-Class που πουλήθηκαν στη Γερμανία, με την Daimler να μην είναι ακόμη σε θέση να ορίσει πόσα αυτοκίνητα που έχουν πουληθεί σε άλλες αγορές της Ευρώπης, επηρεάζονται από το πρόγραμμα ανάκλησης.

Ο λόγος είναι πως η A-Class ξεκίνησε να πωλείται στη Γερμανία από τον Σεπτέμβριο του 2012, ενώ σε άλλες ευρωπαϊκές αγορές, οι πωλήσεις της ξεκίνησαν αρκετά αργότερα. Εκπρόσωπος της Daimler ανέφερε πως ο συνολικός αριθμός των προς ανάκληση A-Class δεν αναμένεται να είναι πολύ υψηλότερος.

Το πρόβλημα εντοπίζεται στο γεγονός πως σε περίπτωση ατυχήματος ο αερόσακος τους συνοδηγού ενδέχεται να μην αναπτυχθεί σωστά. Εκπρόσωπος της Daimler, δήλωσε πως το πρόβλημα διαπιστώθηκε από έναν προμηθευτή της Mercedes-Benz και σημείωσε πως μέχρι σήμερα δεν έχουν παρουσιαστεί περιστατικά τραυματισμών που να σχετίζονται με το συγκεκριμένο θέμα.

[Πηγή: Reuters]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...