Η Pirelli απαντά στη Red Bull

Σχετικά άρθρα

Canadian F1 Grand Prix - Race

Μία από τις ομάδες που διαμαρτύρεται για τον ρυθμό φθοράς των φετινών ελαστικών τής Pirelli είναι η Red Bull, όπως και η Mercedes, φυσικά. Αν κοιτάξει, όμως, κανείς τις βαθμολογίες, θα διαπιστώσει ότι η αυστριακή ομάδα έχει καταλάβει με άνεση την πρώτη θέση σε οδηγούς και κατασκευαστές, και μάλιστα παίρνοντας μια νίκη κυριαρχίας στον Καναδά, με τον Sebastian Vettel να μην αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα από την εκκίνηση μέχρι και το τέλος.

Σ’ αυτά ακριβώς πατά και ο Αγωνιστικός Διευθυντής της Pirelli, Paul Hembery, προκειμένου ν’ απαντήσει την αυστριακή ομάδα και τον Πρωταθλητή.

Ακόμα και πριν από τον Καναδά, ήταν πρώτοι στο πρωτάθλημα. Είναι δυνατοί, αλλά κάποια σχόλια είναι πολύ δύσκολο να τα καταλάβεις όταν κοιτάς την απόδοση. Ίσως, κάποιες ομάδες να έχουν κάποιο λόγο, αλλά εσύ είσαι πρώτος στο πρωτάθλημα, και ακόμα παραπονιέσαι; Κερδίζεις τον αγώνα, κι έχω δει κάποια παράπονα ακόμα και στον Καναδά, κι αυτό δε βοηθά.

Ο Vettel, πάντως, λέει ξανά πως όλα τα παράπονα που κάνουν για τα φετινά ελαστικά δεν έχουν να κάνουν με την απόδοση και την ανταγωνιστικότητα, αλλά με την ασφάλεια. Τα νέα ελαστικά δε θα τα δούμε ούτε στο Silverstone, και μπορεί να μην τα δούμε και ποτέ φέτος, γιατί η Lotus και η Ferrari δε θέλουν να γίνουν αλλαγές, καθώς το θεωρούν άδικο να γίνει μια τέτοια αλλαγή μέσα στη σεζόν, κι έχουν δίκιο…

[Πηγή: AutoSport | Photo Copyright: Shaun Botterill/Getty Images/Red Bull Racing]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα