Horner: Θα εξετάσουμε όλες τις επιλογές για τον δεύτερό μας οδηγό

Σχετικά άρθρα

F1 Grand Prix of Bahrain - Practice

Πριν από λίγες ημέρες, η Red Bull Racing ανανέωσε το συμβόλαιο του Sebastian Vettel, ο οποίος θα παραμείνει στην ομάδα τουλάχιστον μέχρι και το 2015. Αυτό που δεν ξέρουμε ακόμα είναι το ποιος θα είναι ο δεύτερος οδηγός της αυστριακής ομάδας, με τα ονόματα που διαβάζουμε να είναι πολλά, μεταξύ των οποίων είναι φυσικά και αυτό του Mark Webber, του οποίου το συμβόλαιο με την RBR λήγει στις 31 Δεκεμβρίου τού 2013.

Ο Πρόεδρος της ομάδας, Christian Horner, παραδέχεται πως ο Webber δεν είναι η μοναδική επιλογή που έχουν και πως θα προσέξουν καλά ποιον οδηγό θα βάλουν δίπλα στον Πρωταθλητή. Το δίδυμο της Toro Rosso, Daniel Ricciardo και Jean-Eric Vergne περνά από τον έλεγχο του, με τον αγωνιστικό σύμβουλο της, Helmut Marko, να δηλώνει εντυπωσιασμένος από τον δεύτερο, ενώ και ο Horner παραδέχεται ότι και οι δύο είναι αξιόλογοι οδηγοί.

Νομίζω ότι κάνουν καλή δουλειά μέχρι τώρα. Και οι δύο έχουν δείξει ότι έχουν την ταχύτητα, τώρα θα πρέπει να προσθέσουν και τις τελευταίες πινελιές για να γίνουν πιο έμπειροι και να μαζεύουν βαθμούς.

Τ’ οδηγικό μας δίδυμο είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα στην ιστορία της Formula 1. Είμαστε πίσω απ’ αυτή την ομάδα και θα μιλήσουμε με τον Mark αργότερα μέσα στο καλοκαίρι.

Ένα από τα ονόματα που έχουμε διαβάσει είναι κι αυτό του Kimi Raikkonen, ο οποίος δεν έχει συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν, αλλά θα πρέπει πρώτα να φύγει από τη Lotus για να ξεκινήσει η αναζήτηση της νέας του ομάδας.


[Πηγή: GMM | Photo Copyright: Vladimir Rys/Getty Images/Red Bull Racing]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...