Επίσημο: Μέχρι και το 2015 ο Vettel στη Red Bull

Σχετικά άρθρα

Canadian F1 Grand Prix - Race

Όσοι έλεγαν ότι ο Sebastian Vettel θα πάει το 2014 ή το 2015 στη Ferrari, από σήμερα θα σταματήσουν να μιλάν, μέσα από μία ανακοίνωση της Red Bull Racing, που λέει ότι ο Vettel θα συνεχίσει ν’ αγωνίζεται με την αυστριακή ομάδα μέχρι τουλάχιστον και το 2015, ύστερα από επέκταση του τωρινού συμβολαίου του.

Το μόνο που μένει είναι ποιος θα είναι ο δεύτερος οδηγός της ομάδας, με τον Helmut Marko να δηλώνει εντυπωσιασμένος από τον Jean-Eric Vergne, αλλά αυτό δε θα πρέπει να σημαίνει τίποτα, τουλάχιστον προς το παρόν, καθώς η RBR συνηθίζει να ξεκαθαρίζει τ’ οδηγικό της δίδυμο εντός του καλοκαιριού. Ακολουθεί η ανακοίνωση της Red Bull για τον Πρωταθλητή.

[Πηγή: Red Bull Racing | Photo Copyright: Paul Gilham/Getty Images/Red Bull Racing]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Infiniti Red Bull Racing is happy to confirm that World Champion Sebastian Vettel has extended his multi-year contract with the team until the end of 2015. A previous member of the Red Bull Junior squad, Sebastian first drove for Red Bull Racing in 2009. During his Formula One career, the 25-year-old has achieved 29 wins, 51 podiums and 39 pole positions. He is the current Formula One World Champion and also a triple World Champion, having retained the title since he first won it in 2010.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα