Donto P1

Σχετικά άρθρα

Donto P1 (3)

Στην έκθεση του Μπουένος Άιρες παρουσιάστηκε το Donto P1. Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο παρόμοιας φιλοσοφίας με τα Ariel Atom και KTM X-Bow, είναι σχεδιασμένο από τον Lucas Lopez με τον μπροστά προφυλακτήρα να διαθέτει έντονες επιρροές από το Audi R8.

Ζυγίζει 630 κιλά και φορά τον 2,0-λιτρο TFSI κινητήρα της Audi απόδοσης 300 ίππων. Το σασί του είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα και έχει πάρει έγκριση από τη FIA.Το σώμα είναι κατασκευασμένο από carbon, kevlar και FRP (fiber reinforced polymer), με το αυτοκίνητο να έχει μήκος 3.850 mm, πλάτος 1.920 mm, ύψος 1.050 mm και μεταξόνιο 2.500 mm. Φορά ζάντες 18″ με ελαστικά της Pirelli και διαθέτει έναν μικρό ανεμοθώρακα από plexiglass και αφαιρούμενο τιμόνι.

Αν θα υπάρξει ζήτηση, η εταιρία δήλωσε πως θα το βγάλει σε περιορισμένη παραγωγή με την τιμή του στην Ευρώπη να κυμαίνεται μεταξύ των 42.000 με 57.000 ευρώ.

[Πηγή: Donto P1]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...