Φήμες θέλουν τον Allison στη Ferrari

Σχετικά άρθρα

James-Allison

Ο πρώην Τεχνικός Διευθυντής της Lotus, James Allison, συνεχίζει ν’ απασχολεί τον κόσμο τής Formula 1, σχετικά με τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Πριν από 3 εβδομάδες, είχαμε διαβάσει δημοσιεύματα που ήθελαν τον Βρετανό να σχεδιάζει αυτοκίνητο δοκιμών για τη Honda, για να μπορεί η ιαπωνική εταιρεία να δοκιμάζει τους turbo V6 κινητήρες που θα δίνει τουλάχιστον στη McLaren από το 2015, αλλά υπήρξε άμεση διάψευση από τη βρετανική ομάδα γι’ αυτό.

Η ομάδα που διαβάζουμε τώρα ότι θ’ απολαμβάνει τις υπηρεσίες του είναι η Ferrari. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται η ισπανική εφημερίδα AS, η οποία μάλιστα δηλώνει σίγουρη για τη μετακίνηση του 45χρονου τεχνικού στο Maranello, αν και η McLaren τον ήθελε γι’ αντικαταστάτη τού Paddy Lowe, που εργάζεται ήδη για λογαριασμό τής Mercedes.

Το αν όντως ο Allison θα ενταχθεί στο τεχνικό τμήμα τής Ferrari, αργά ή γρήγορα θα το μάθουμε, αλλά η κίνηση αυτή έχει μία λογική: η Red Bull έχει πολύ αξιόλογους τεχνικούς και φυσικά τον Adrian Newey, κάτι που είναι αρκετό· η Mercedes, επίσης, δε χρειάζεται επιπλέον τεχνικούς. Συνεπώς, μόνο οι McLaren και Ferrari από τις κορυφαίες ομάδες είχαν την ανάγκη ενός πολύ καλού μυαλού σαν τον Allison. Η McLaren είναι λογικό να τον θέλει περισσότερο, αλλά καθοριστικό ρόλο θα παίξει και η επιθυμία τού ίδιου.

[Πηγή: AS]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...