Φωτιά στο μονοθέσιο του Pastor Maldonado

Σχετικά άρθρα

williams

Σήμερα το πρωί στις 08:30 τοπική ώρα Γερμανίας, ξέσπασε φωτιά στο μονοθέσιο του Pastor Maldonado όταν αυτό βρισκόταν μέσα στο γκαράζ της ομάδας. Η Williams F1 δήλωσε πως η φωτιά προκλήθηκε από το KERS του μονοθεσίου με τους μηχανικούς και τους πυροσβέστες της πίστας να σβήνουν γρήγορα τη φωτιά.

Κανείς δεν τραυματίστηκε με τις ζημιές που προκλήθηκαν να είναι περιορισμένες. Η Williams αναφέρει πως οι μηχανικοί της, ερευνούν το ατύχημα ώστε να βρουν τα αίτια της αποτυχίας του KERS ενώ θα αξιολογήσουν και τις περαιτέρω ζημιές που υπέστη το μονοθέσιο του Maldonado.

[Πηγή: Williams F1]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

At 08.30 this morning the Williams F1 Team suffered a KERS failure on Pastor Maldonado’s car. The car was in the garage at the time. The resulting smoke was contained quickly and efficiently by the team and circuit fire marshals. No personnel were injured.

The team are currently investigating the cause of the failure, and assessing any further damage to Pastor’s car.

More information will be released once the team are in a position to do so.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες τους Bottas και Guanyu να μαθαίνουν να driftάρουν

Ο Valtteri Bottas και ο Zhou Guanyu, στο περιθώριο του GP της Αυστραλίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στην πίστα Calder...

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...
Autoblog.gr