Η Lotus καθυστέρησε να πληρώσει τον Raikkonen

Σχετικά άρθρα

2013 Australian Grand Prix - Sunday

Η οικονομική κατάσταση της Lotus μπορεί να μη χαρακτηρίζεται άσχημη, αλλά δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και εξαιρετική, όπως συμβαίνει με τις Red Bull, Mercedes, Ferrari και McLaren. Η ομάδα τού Enstone αναγκάζεται να καταβάλει αρκετά χρήματα, διότι είναι ένας Παγκόσμιος Πρωταθλητής και φυσικά πολύ γνωστό όνομα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Lotus, Eric Boullier, υπήρξε μία καθυστέρηση στην πληρωμή τού “Iceman”, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα τώρα, σύμφωνα με τον Γάλλο.

Καθυστερήσαμε να τον πληρώσουμε, ναι. Αλλά, τον πληρώσαμε. Πρέπει να το κάνουμε αν θέλουμε να τον κρατήσουμε. Ο Kimi είναι αρκετά ώριμος για ν’ αποφασίσει ο ίδιος ποιο είναι το σωστό. Ξέρουμε ότι υπάρχουν φήμες που τον θέλουν να πηγαίνει στη Red Bull.

Ο Raikkonen σίγουρα θα ήθελε να έχει συνεχώς ένα τόσο γρήγορο μονοθέσιο όπως στη Γερμανία, κάτι που είναι πολύ πιο πιθανό να βρει στη Red Bull απ’ ό,τι στη Lotus. Όμως, ο 33χρονος είναι πολύ ιδιαίτερος χαρακτήρας και δεν αποκλείεται να επιλέξει να συνεχίσει να βρίσκεται στο Enstone, αν του αρέσει τόσο πολύ η ατμόσφαιρα που επικρατεί στην ομάδα.


[Πηγή: BBC Sport | Photo Copyrights: Charles Coates/Lotus F1 Team]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...