Horner: Παραμένει τετραπλή η μάχη για το πρωτάθλημα

Σχετικά άρθρα

F1 Grand Prix of Germany - Race

Προτού η Formula 1 πατήσει σ’ ευρωπαϊκό έδαφος, ο Christian Horner υποστήριζε πως τέσσερις είναι οι ομάδες που διεκδικούν την φετινό τίτλο: η Red Bull, η Mercedes, η Ferrari και η Lotus. Μετά από 9 αγώνες, ο Πρόεδρος της Red Bull Racing συνεχίζει να πιστεύει ακριβώς το ίδιο, τονίζοντας ότι καμιά από τις 4 ομάδες δεν μπορεί ν’ αποκλειστεί από την μάχη για τον τίτλο, τουλάχιστον προς το παρόν, διότι μένουν 10 αγώνες μέχρι το τέλος, και όλα μπορούν να συμβούν.

Εξακολουθεί να είναι μια τετραπλή μάχη και δεν μπορείς να ξεγράψεις κανέναν. Ουσιαστικά, είμαστε στο δεύτερο μισό τής σεζόν, και έχουμε ακόμα πάρα πολύ δρόμο. Οτιδήποτε μπορεί ν’ αλλάξει, αλλά το να έχεις κερδίσει 4 αγώνες στο πρώτο μισό, είναι ικανοποιητικό, αν και δεν εγγυάται τίποτα.

Από Σαββατοκύριακο σε Σαββατοκύριακο, βλέπουμε διαφορετικές ομάδες με διαφορετικά επίπεδα ανταγωνιστικότητας, και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα συνεχιστεί και στα επόμενα Grands Prix.

Η Red Bull και ο Sebastian Vettel είναι αυτή τη στιγμή τα φαβορί για την κατάκτηση και των δύο τίτλων: η αυστριακή ομάδα δείχνει να έχει ένα μονοθέσιο που είναι πολύ γρήγορο τόσο στον έναν γύρο όσο και στον αγώνα, με τον Γερμανό να το εκμεταλλεύεται και φυσικά να το συνδυάζει με την εκπληκτική του ταχύτητα.

Η RBR βρίσκεται στην κορυφή, έχοντας διαφορά 67 βαθμών από τη δεύτερη Mercedes, με τον Seb ν’ απέχει 34 βαθμούς από τον δεύτερο στη βαθμολογία των οδηγών Fernando Alonso, που θα ήθελε να έχει ένα ταχύτερο μονοθέσιο, ειδικά στις κατατακτήριες.

[Πηγή: ESPN F1 | Photo Copyrights: Mark Thompson/Getty Images/Red Bull Racing]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...