Προσφορές για το Hyundai ix35

Σχετικά άρθρα

ix35_11_EL

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Hyundai ανακοίνωσε ένα νέο προωθητικό πρόγραμμα για το ix35. Το SUV των Κορεατών διατίθεται σε δύο εκδόσεις εξοπλισμού Classic & Comfort με τον βασικό εξοπλισμό άνεσης και των δύο εκδόσεων να περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ζάντες αλουμινίου, κλιματισμό, προηγμένο ηχοσύστημα με θύρα για Usb & iphone, 4 ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικούς καθρέπτες, τηλεχειριζόμενο κεντρικό κλείδωμα, hill assist και 6 αερόσακους.

Οι εκδόσεις Classic & Comfort εφοδιάζoνται με τον κινητήρα Direct Injection 135 ίππων που προσφέρει αξιόλογες επιδόσεις (0-100 σε 11,1”, μέγιστη ταχύτητα 178 km/h) και μέση κατανάλωση 6,4Lt/100km.

Με το νέο προωθητικό πρόγραμμα το ix35 Classic κοστίζει 15.990 ευρώ και η Comfort 17.490 ευρώ (τιμές με απόσυρση), ενώ στις εκδόσεις Classic προσφέρεται ως επιπλέον δώρο το μεταλλικό χρώμα. Τέλος το αυτοκίνητο έρχεται και με το 5ετές πρόγραμμα τριπλής κάλυψης (5ετής εγγύηση χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων, 5ετής οδική βοήθεια & 5ετής τεχνικός έλεγχος γενικής κατάστασης οχήματος).

[Πηγή: Hyundai]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Χρυσή Πρόταση ix35

Η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε ένα νέο προωθητικό πρόγραμμα «Χρυσή Πρόταση Hyundai» προσφέροντας τις εκδόσεις Classic & Comfort του ix35 σε άκρως δελεαστικές τιμές πώλησης. Ο βασικός εξοπλισμός άνεσης και των δύο εκδόσεων είναι ιδιαίτερα πλούσιος, περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων ζάντες αλουμινίου, κλιματισμό, προηγμένο ηχοσύστημα με θύρα για Usb & iphone, καθώς και όλες τις καθιερωμένες ηλεκτρικές ευκολίες (4 παράθυρα, καθρέπτες, τηλεχειριζόμενο κεντρικό κλείδωμα κτλ). Αλλά και σε θέματα ασφάλειας δεν έχει γίνει κανένας συμβιβασμός, καθώς το βραβευμένο με 5 αστέρια ix35 διαθέτει εξελιγμένο σύστημα ευστάθειας με hill assist και 6 αερόσακους.

Οι εκδόσεις Classic & Comfort εφοδιάζoνται με ένα αποδοτικό κινητήρα Direct Injection 135 ίππων που προσφέρει αξιόλογες επιδόσεις (0-100 σε 11,1”, μέγιστη ταχύτητα 178 km/h) και πολύ καλή οικονομία, καθώς χρειάζεται μόνο 6,4Lt/100km.

Ο συνδυασμός των παραπάνω με το ευρύχωρο εσωτερικό και τα οδικά χαρακτηριστικά που βρίσκουν την χρυσή τομή ανάμεσα στην άνεση και στο κράτημα, αλλά και το 5ετές πρόγραμμα τριπλής κάλυψης (5ετής εγγύηση χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων, 5ετής οδική βοήθεια & 5ετής τεχνικός έλεγχος γενικής κατάστασης οχήματος) καθιστούν το ix35 ένα από τα πιο ολοκληρωμένα SUV της αγοράς. Με το νέο προωθητικό πρόγραμμα το ix35 γίνεται ακόμα ελκυστικότερο, καθώς η έκδοση Classic κοστίζει πλέον 15.990 ευρώ και η Comfort 17.490 ευρώ (τιμές με απόσυρση), ενώ στις εκδόσεις Classic προσφέρεται ως επιπλέον δώρο το μεταλλικό χρώμα.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κλειστή μέχρι την 1η Μαΐου η σήραγγα “Μαλακάσι Α” της Εγνατίας Οδού

Η σήραγγα στην Κατάρα, "Μαλακάσι Α", παρόλο που δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα στατικότητας, θα παραμείνει κλειστή μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου, προκειμένου να...