Δεν ιδρώνει το αυτί του Vettel για το ποιος θα αντικαταστήσει τον Mark Webber

Σχετικά άρθρα

Sebastian-Vettel

Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Sebastian Vettel, δεν δείχνει να έχει πρόβλημα στο ποιος θα είναι ο νέος του teammate και επιμένει ότι δε φαίνεται να ιδρώνει το αυτί του για το ποιος θα αντικαταστήσει τον Mark Webber από τη νέα αγωνιστική χρονιά, μετά την αποχώρηση του τελευταία για να τρέξει για λογαριασμό της Porsche στο LeMans.

Ο Seb όπως είχε παραδεχτεί θα ήθελε να είχε για teammate τον Kimi Raikkonen αλλά και συμπαίκτη του στο badminton (!!). Μετά την εμφάνιση του ως ‘Super Mario’ σε εκδήλωση που πραγματοποίησε η Red Bull στην Γερμάνια παραδέχτηκε ότι:

Τον γνωρίζω (Raikkonen) καλά και έχουμε άριστες σχέσεις.

Όμως άλλοι υποστηρίζουν ότι καλύτερη επιλογή για τη δεύτερο κοκπιτ θα ήταν ένας να πάρει κάποιος εκ των Daniel Ricciardo και Jean-Eric Vergne, φετινών οδηγών της Toro Rosso.

Ο Vettel έπειτα από ερώτηση του SID news agency δήλωσε:

Όποιος και να είναι τελικά, απλά δεν έχει σημασία για μένα. Αν προσπαθείς να τους κερδίσεις όλους δεν έχει σημασία αν ο αντίπαλος σου είναι στην ίδια ομάδα με σένα ή όχι

Ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος ρωτήθηκε επίσης αν με τούς 34 βαθμούς διάφορα στα μέσα του πρωταθλήματος έχει καλές ελπίδες να το κατακτήσει κιόλας και απάντησε:

Προσπαθώ να αγνοώ την βαθμολογία μιας και έχουμε ακόμα πολλούς αγώνες μπροστά μας. Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να είμαστε μέσα στην πιστά και δεν πρέπει να είσαι αυθεντία να καταλάβεις ότι αν κερδίζεις αγώνες απλά κερδίζεις περισσότερους βαθμούς από τους άλλους άρα και το πρωτάθλημα.

Ο επόμενος αγώνας διεξάγεται στην Ουγγαρία στις 26 με 28 Ιουλίου και παρά τις 30 νίκες που έχει ο Vettel στο παλμαρέ του, ποτέ δεν έχει κερδίσει το Hungaroring.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

To Airbnb προσφέρει το Μουσείο της Ferrari για μια διανυκτέρευση για τον αγώνα της F1 στην Imola

H Airbnb ανανέωσε τις εμπειρίες που προσφέρει, προσθέτοντας τη νέα κατηγορία "Icons" που είναι εμπνευσμένη από την ποπ κουλτούρα. Η κατηγορία σε προ(σ)καλεί να βιώσεις...