Van der Garde: Δε μ’ ενδιαφέρουν οι φήμες για τον Kovalainen

Σχετικά άρθρα

Giedo van der Garde

Σίγουρα, ο Giedo van der Garde δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και ο πιο επιτυχημένος rookie για φέτος. Ο οδηγός τής Caterham είχε ένα μέτριο πρώτο μισό, με κάποια σοβαρά λάθη, κάτι που έχει οδηγήσει στο να γράφονται φήμες γι’ αντικατάστασή του από τον Heikki Kovalainen, που οδηγούσε για λογαριασμό τής μαλαισιανής ομάδας πέρυσι.

Ο Ολλανδός οδηγός ξεκαθαρίζει πως δεν ενδιαφέρεται για τα όσα ακούγονται για τον Kovalainen, ενώ τονίζει πως θα ολοκληρώσει τη φετινή σεζόν.

Ξέρω από πού προέρχονται οι φήμες, αλλά επίσης ξέρω ότι έχω συμβόλαιο για το υπόλοιπο της σεζόν. Θα τελειώσω σίγουρα αυτή τη σεζόν. Είμαι αρκετά απασχολημένος με ό,τι κάνω και συνεχίζω να μαθαίνω.

Με όσα έχουμε δει από τις δύο οδηγούς, ο Kovalainen είναι καλύτερος οδηγός, αλλά, για τις μικρές ομάδες, το θέμα είναι ποιος θα φέρει τις περισσότερες χορηγίες και τα περισσότερα χρήματα μαζί του. Εκεί έχουν καταντήσει τη Formula 1· γιατί για κατάντια πρόκειται…

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...