Υπέρ τού Ρωσικού Grand Prix ο Button

Σχετικά άρθρα

Bahrain Grand Prix - Saturday

Το 2014, η Formula 1 θα υποδεχτεί δύο νέες πόλεις: τη Νέα Υόρκη και το Sochi στη Ρωσία. Το Σαββατοκύριακο, είχαμε το Moscow City Racing, με αυτοκίνητα της Formula 1 και το DTM να βρίσκονται στη Μόσχα, εκεί που ο Kamui Kobayashi διέλυσε τη Ferrari F60.

Στα πλαίσια του event, ο Jenson Button, ο οποίος έκανε τα κόλπα του με τη McLaren MP4-26, δήλωσε ότι είναι υπέρμαχος ενός Grand Prix σε άλλη χώρα, όπως θα συμβεί του χρόνου και με το Ρωσία.

Σαν οδηγός, είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να τρέξω σ’ ένα νέο Grand Prix και σε μια νέα χώρα, επίσης. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τη Formula 1 στη Ρωσία, και υπάρχουν πολλοί παθιασμένοι οπαδοί γι’ αυτούς τους αγώνες.

Είναι εξαιρετικό για τους οπαδούς ν’ ακούν, να μυρίζουν και να νιώθουν την ταχύτητα των μονοθεσίων της Formula 1. Είναι ωραίο να βλέπεις ότι ο μηχανοκίνητος αθλητισμός λαμβάνει όλο και περισσότερη αναγνώριση στη Ρωσία.

Πρόσφατα, ο Charlie Whiting επισκέφθηκε το Sochi και δήλωσε εντυπωσιασμένος με όσα είδε από τους Ρώσους, οι οποίοι σίγουρα μας ετοιμάζουν κάτι πολύ καλό για την επόμενη σεζόν.

Πηγή: ESPN F1 | Photo Copyrights: Steven Tee/McLaren]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα