BMW M3 E92 by Alpha-N Performance

Σχετικά άρθρα

BMW M3 E92 by Alpha-N Performance (12)

H Alpha-N Performance μετά από αυτό το βελτιωτικό πακέτο για την BMW M3 E92, ετοίμασε και ένα νέο, πιο επιθετικό αυτή τη φορά. Ο V8 κινητήρας υπερκυβίστηκε από τα 4.0 στα 4,6-λίτρα, όπως και η πρόταση της G-Power, ai αποδίδει 490 άλογα με 470 Nm ροπής με τελική ταχύτητα 315 χλμ/ώρα.

Φορά ένα carbon bodykit αποτελούμενο από νέους προφυλακτήρες, νέο καπό, φουσκωμένα φτερά, πλαϊνά skirts και διαχύτη, με τις αλλαγές στο εξωτερικό να ολοκληρώνονται με τις ζάντες 19″ με ελαστικά Hankook Ventus S1 Evo, την διπλή απόληξη της εξάτμισης στο κέντρο του πίσω προφυλακτήρα και τις coilover ρυθμιζόμενες αναρτήσεις της Öhlins.

Στο εσωτερικό συναντάμε Recaro Sportster CS καθίσματα, carbon διακοσμητικά, με το χώρο του πορτμπαγκάζ να έχει επενδυθεί με Alcantara.

[Πηγή: Alpha-N Performance]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...