Συμμετοχή στις χειμερινές δοκιμές θέλει ο Sirotkin

Σχετικά άρθρα

Sergey-Sirotkin

Τον δρόμο προς τη Formula 1 αναζητά ο Sergey Sirotkin, ο οποίος θέλει να γίνει ο νεότερος οδηγός στην ιστορία τού αθλήματος, καθώς συμπληρώνει τα 18 του χρόνια στις 27 Αυγούστου. Ο Ρώσος είναι ένας ακόμα pay-driver, και συνδέεται με τη Sauber, η οποία έχει έρθει σε οικονομική συμφωνία για βοήθεια από τη Ρωσία στα οικονομικά της προβλήματα.

Το αφεντικό τού Sirotkin, στην ISR Racing, έχει δηλώσει ότι ακόμα είναι πολύ νέος για να οδηγήσει στη Formula 1, ενώ και ο ίδιος έχει παραδεχτεί ότι ακόμα δεν είναι απόλυτα έτοιμος για κάτι τέτοιο. Όπως λέει τώρα, στόχος του είναι να πάρει μέρος στις χειμερινές δοκιμές τού 2014.

Θα πρέπει να περιμένουμε. Το σχέδιο είναι να μπορώ να μπω σ’ ένα μονοθέσιο στις αρχές τού 2014, για το πρώτο επίσημο χειμερινό τεστ.

Η Monisha Kaltenborn, Πρόεδρος της Sauber, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να δούμε τον Ρώσο να οδηγεί φέτος για λογαριασμό τής ελβετικής ομάδας κάποια Παρασκευή φέτος, διότι δεν έχει Super License.

Δεν πρόκειται να τον δούμε κάποια Παρασκευή, διότι δεν έχει Super License. Πρέπει να δούμε τι δυνατότητες έχουμε.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...