Teaser Photo του ανανεωμένου Hyundai Elantra

Σχετικά άρθρα

16128303572033376559

Η Hyundai έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη teaser φωτογραφία του ανανεωμένου Avante, του μοντέλου που είναι γνωστό στην Αμερική ως Elantra. Μην περιμένετε να δείτε θεαματικές αλλαγές καθώς η Hyundai δεν θέλει σε καμία περίπτωση να χαλάσει μία συνταγή που αποδεδειγμένα δουλεύει, θέλει απλώς να την κάνει καλύτερη.

Το Elantra είναι το μοντέλο με τις περισσότερες πωλήσεις για την Hyundai στις Η.Π.Α. αφού προσπέρασε και το Sonata που μέχρι πέρυσι κρατούσε αυτόν τον τίτλο. Η «οικογένεια» του Elantra, αποτελείται από τρία μοντέλα: το πεντάθυρο hatchback, το τρίθυρο coupe και το τετράθυρο sedan και ο Κορεάτης κατασκευαστής επιθυμεί να ανανεώσει μόνο το τελευταίο καθώς τα άλλα δύο, είναι αρκετά φρέσκα στην αγορά και δεν έχουν ανάγκη ανανέωσης.

Avanta-facelift-2014

Οι αλλαγές που περιμένουμε να δούμε, όπως σε κάθε face lift, περιλαμβάνουν ελαφρώς ανασχεδιασμένο εμπρός μέρος, με νέα γρίλια, νέο προφυλακτήρα και λίγο διαφορετικά φώτα ομίχλης και πίσω μέρος, με ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα και νέα, LED φωτιστικά σώματα. Όσον αφορά στους κινητήρες, οι GDI βενζίνης θεωρούνται αρκετά σύγχρονοι και έτσι θα μείνουν ως έχουν ενώ στην γκάμα των πετρελαιοκινητήρων, θα προστεθεί ένας ακόμα για να καλύψει τη ζήτηση που έχουν αυτές οι μονάδες στην Κορέα.

Το «νέο» Hyundai Avante θα ξεκινήσει να πωλείται στην Κορέα προς το τέλος του τρέχοντος έτους ενώ σαφής ημερομηνία για τον υπόλοιπο κόσμο δεν έχει οριστεί ακόμα.

[Πηγή: Hyundai-Blog]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 511 Hyundai Kona στην Ελλάδα

Ανακαλούνται 511 Hyundai Kona στην Ελλάδα, παραγωγής από Απρίλιο 2023 ως και Δεκέμβριο 2023 που έχουν εισαχθεί στην Ελλάδα από τον Επίσημο Εισαγωγέα, επειδή...

Η θρυλική TWR επιστρέφει και teasάρει το αυτοκίνητο της

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η...