Brawn: Τώρα έχει αρχίσει να φαίνεται ο πραγματικός Hamilton

Σχετικά άρθρα

Brawn-Hamilton

Ο πολυπόθητη νίκη για τον Lewis Hamilton με τη Mercedes ήρθε στον προηγούμενο αγώνα, 10ο τής σεζόν, με τον πρώην οδηγό τής McLaren να έχει δείχνει αρκετά πιο ανταγωνιστικός απ’ ό,τι στην αρχή τής χρονιάς, κάτι που είναι λογικό, καθώς έχει προσαρμοστεί αρκετά καλά πλέον τη νέα του ομάδα και στο νέο μονοθέσιο, που δεν είχε καμία σχέση την MP4-27 που οδηγούσε πέρυσι.

Ένα από τ’ αφεντικά τού Βρετανού στη γερμανική ομάδα, ο Ross Brawn, Πρόεδρος της ομάδας, δηλώνει ότι οι πραγματικές δυνατότητες τού Hamilton τώρα έχουν αρχίσει να φαίνονται, κάτι που φυσικά τον ευχαριστεί, αν και είναι νέος στην ομάδα.

Χρειάστηκε λίγο καιρό, αλλά βλέπω κάποια σπουδαία σημάδια, ειδικά στους τελευταίους αγώνες. Είναι κάτι ακόμα που πρέπει να πάρει ώθηση και να κινηθεί προς τη σωστή κατεύθυνση. Ειλικρινά, δε γνωρίζουμε πού είναι το όριο, είμαστε σ’ ένα ταξίδι με τον Lewis, και δεν ξέρουμε πού είναι τα όρια.

Νομίζω ότι, όταν ένας οδηγός σαν τον Lewis έρχεται στην ομάδα, υπάρχουν τεράστιες προσδοκίες. Όμως, κάθε οδηγός χρειάζεται λίγο χρόνο, για να κατανοήσεις την ομάδα, τους μηχανικούς και πώς να πατάς το σωστό κουμπί μέσα στην ομάδα. Πρέπει να κατανοήσει πώς λειτουργεί η ομάδα κι εμείς πρέπει να κατανοήσουμε πώς λειτουργεί ο οδηγός, να κατανοήσουμε το επίπεδο των μηνυμάτων που μας δίνει και πόσο σημαντικό είναι αυτό. Όλοι οι οδηγοί και όλοι οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί.

[Πηγή: ESPN F1]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...