Brawn: Σταδιακά κάποιες αρμοδιότητές μου στον Lowe

Σχετικά άρθρα

Paddy Lowe

Ο Paddy Lowe βρίσκεται από τις 3 Ιουνίου στο Brackley, σαν Εκτελεστικός Τεχνικός Διευθυντής, αλλά στο εργοστάσιο συνεχίζει να βρίσκεται και ο Ross Brawn, ο οποίος δεν έχει μετακινηθεί από τη θέση τού Προέδρου της Mercedes, παρά τις φήμες που διαβάζαμε γι’ αντικατάσταση. Αυτό θα γίνει ότι ο Brawn αποφασίσει να φύγει από την ομάδα, κάτι που δε θα γίνει σύντομα, με τον Βρετανό να δηλώνει ότι οι αρμοδιότητές του θα περάσουν σταδιακά στον τέως Τεχνικό Διευθυντή τής McLaren.

Θα υπάρξει ένα σημείο στο μέλλον που κάποιες από τις ευθύνες μου θα πάνε στο Paddy. Αλλά, δε θα είναι κάτι απότομο. Ο Paddy κι εγώ γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον για μεγάλο χρονικό διάστημα και δουλεύουμε σε πράγματα που μπορεί να έχει πραγματική συνεισφορά στην ομάδα. Έχει ξεκινήσει να πάρει κάποια απ’ αυτά τα πράγματα στο παρελθόν, και κάποτε στο μέλλον, θα πάρει περισσότερες ευθύνες.

Ήρθε στην ομάδα νωρίτερα απ’ ό,τι περιμέναμε, αλλά θα εξελιχθεί στον ποιο θετικό τρόπο για την ομάδα. Δε θα κάνουμε τίποτα που μπορεί να φέρουμε σε κίνδυνο τις δυνατότητες της ομάδας, και φαντάζομαι ότι θα πάρει 1-1.5 χρόνο για να εξελιχθούν τα πράγματα. Αλλά, δεν υπάρχει χρονική κλίματα.

Σύμφωνα με τον Brawn, υπάρχει περίπτωση, στο μέλλον, να μην τον δούμε σε όλους τους αγώνες, κάτι που είναι πιθανό να συμβεί τη νέα σεζόν, στους 9 Grands Prix που μένουν για να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν.

Θα μπορούσε να είναι ελκυστικό να μην το κάνω σε όλους τους αγώνες. Θα δούμε ποια είναι η καλύτερη προσέγγιση. Αν δούμε ότι ο Paddy είναι καλύτερος στο να επικεντρώνεται σε θέματα στο εργοστάσιο, θα κάνουμε αυτό που νιώθουμε ότι είναι η καλύτερη λύση για την ομάδα.

[Πηγή: ESPN F1]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...