Horner: Ο Vettel δεν έχει πρόβλημα με κανέναν μελλοντικό team-mate

Σχετικά άρθρα

F1 Grand Prix of Hungary - Race

Προσωπικά, πιστεύω ότι ο Sebastian Vettel θα διαλέξει τον οδηγό που θα γίνει ο νέος team-mate του στη Red Bull από το 2014, και είμαι σίγουρος ότι δεν είμαι ο μόνος που το πιστεύει αυτό, διότι η αυστριακή ομάδα μάς έχει δείξει στο παρελθόν ότι όλα κινούνται γύρω από τον Πρωταθλητή.

Ο Γερμανός, μέσα στις φήμες που έχουμε διαβάσει για τον Fernando Alonso, έχει δηλώσει ότι θα προτιμούσε τον “Iceman” από τον “El Nano”, αλλά ο Christian Horner, Πρόεδρος της RBR, τονίζει ότι ο 26χρονος δεν έχει πρόβλημα με τον μελλοντικό team-mate του, όποιον κι αν είναι αυτός.

Δε νομίζω ότι τον απασχολεί, για να είμαι ειλικρινής. Δε νομίζω ότι ο Sebastian ανησυχεί για το ποιος θα είναι ο team-mate του, και δεν έχει εκφράσει κάποια προτίμηση. Γνωρίζει τόσο τον Kimi, όσο και τον Daniel.

Και οι δύο είναι πολύ γρήγοροι οδηγοί, και θ’ αποτελέσει μια πρόκληση γι’ αυτόν, αλλά δεν τον ενδιαφέρει να επηρεάσει την ομάδα για τον τρόπο που πρέπει να ψάξουμε.

Στο παρελθόν, η Red Bull έχει δείξει ότι ο Vettel είναι το ξεκάθαρο νούμερο ένα στην ομάδα (βλέπε Silverstone 2010, όταν πήρε τη νέα εμπρός πτέρυγα από τον Webber και την έβαλε στον Vettel), αλλά ο Βρετανός λέει πως οι οδηγοί τής ομάδας του έχουν ίδια αντιμετώπιση.

Και οι δύο οδηγοί έχουν την ίδια ευκαιρία. Στην πίστα φαίνεται ποιος είναι ο πρώτος οδηγός και ποιος όχι, και ο πρώτος οδηγός, σε κάθε δεδομένη χρονική στιγμή, είναι αυτός που έχει τους περισσότερους βαθμούς.

Ο Horner επιμένει να λέει ότι ένας εκ των Raikkonen και Ricciardo θα είναι ο νέος οδηγός τής ομάδας, αλλά αρνείται να πει ποιος από τους δύο έχει το προβάδισμα για τη θέση τού δεύτερου οδηγού.

Ο Daniel βρίσκεται στην αρχή τής καριέρας του, αλλά έχει την ταχύτητα, και άλλα που δεν ξέρεις μέχρι να τον βάλεις σ’ αυτή την κατάσταση. Αλλά, έχουμε ένα εύλογο ποσό πληροφοριών για να πάρουμε την τελική απόφαση. Προφανώς, θέλουμε τους δύο ταχύτερους και δυνατότερους οδηγούς που μπορούμε να βάλουμε στο αυτοκίνητο τη νέα σεζόν, και οι Daniel και Kimi είναι δύο εξαιρετικές επιλογές.

[Πηγή: Press Association | Photo Copyrights: Lars Baron/Getty Images/Red Bull Racing]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα