10ετή συνεργασία με τη Honda βλέπει η McLaren

Σχετικά άρθρα

Takanobu-Whitmarsh

Από το 2015, η McLaren θα συνεργαστεί και πάλι με τη Honda, με τις δύο εταιρείες να συνεργάζονται ξανά ύστερα από το 1992, όταν η ιαπωνική εταιρεία έδωσε για τελευταία φορά κινητήρες στους Βρετανούς. Ο Martin Whitmarsh, Διευθύνων Σύμβουλος του McLaren Group και Πρόεδρος της McLaren Racing, έχει αποκαλύψει ότι οι σχέσεις των δύο εταιρειών θα είναι στενότερη και δε θα περιοριστεί μόνο στους κινητήρες για τη Formula 1.

Ο Βρετανός δηλώνει τώρα ότι βλέπει συνεργασία με τους Ιάπωνες για τα επόμενα 10 χρόνια στη Formula 1, φυσικά με πολλές επιτυχίες στο κορυφαίο μηχανοκίνητο άθλημα.

Είναι προφανές ότι υπάρχει ένας τεράστιος ενθουσιασμός στην εταιρεία. Έζησα τους τελευταίους αγώνες με τη Honda κι έχουν αγωνιστική κουλτούρα και αγωνιστικό πνεύμα. Αυτό είναι συναρπαστικό και γεμίζει με κίνητρα την ομάδα, και μπορούμε τώρα να κοιτάξουμε μπροστά για τα επόμενα 10 χρόνια, γνωρίζοντας ότι έχουμε φανταστικό προϋπολογισμό, πόρους και συνεργάτη, για να συνεχίσουμε να κερδίζουμε και να γινόμαστε επιτυχημένοι στη Formula 1. Είναι μία πρόκληση, πάντα είναι, αλλά νομίζω ότι είναι πολύ συναρπαστική.

Στο τέλος τής φετινής σεζόν, λήγει το συμβόλαιο που έχει η McLaren με τη Vodafone σαν χορηγός τίτλου, ωστόσο ο Whitmarsh δεν ανησυχεί καθόλου, διότι έρχεται νέος χορηγός τίτλου, ενώ και η συνεργασία της με τη Honda δεν αφήνει περιθώρια ανησυχία στο Woking.

Έχουμε μία καλή σειρά χορηγών μπροστά μας, και φυσικά η Honda είναι ένας σπουδαίος τεχνικός και εμπορικός συνεργάτης. Έχουμε έναν πολύ ασφαλή προϋπολογισμό.

[Πηγή: ESPN F1]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr