Sergio Perez: Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμα

Σχετικά άρθρα

Sergio Perez

O Sergio Perez φέτος μεταπήδησε από την ομάδα της Sauber στην ομάδα της Mclaren και μέχρι τα μισά του πρωταθλήματος έχει καταφέρει να μαζέψει μόλις 18 βαθμούς, οι οποίοι των κατατάσσουν στην 12 θέση του πρωταθλήματος οδηγών.

Το φετινό μονοθέσιο της βρετανικής ομάδας δεν είναι ανταγωνιστικό και ο Μεξικανούς βρίσκεται συνεχεία να παλεύει για την είσοδο του στη βαθμολογούμενη δεκάδα σε κάθε αγώνα. Σε δηλώσεις του θεωρεί ότι είναι καλύτερος από την αρχή της χρονιάς και ότι η ομάδα πρέπει να κάνει μεγαλύτερα βήματα προόδου, λέγοντας χαρακτηριστικά:

Ήταν πολύ δύσκολο να καταλάβω το μονοθέσιο. Από την πρώτη φορά που το οδήγησα στην Jerez μέχρι τώρα έχει αλλάξει εντελώς. Σε κάθε αγώνα, την Παρασκευή κάνουμε βήματα προόδου καθώς δοκιμάζουμε πολλά νέα πράγματα για το μονοθέσιο, έτσι στον αγώνα κάθε φορά έχουμε πάλι ένα νέο μονοθέσιο. Αυτήν την στιγμή είμαι σε θέση να πάρω τα μέγιστα από το μονοθέσιο μου και να προσπαθήσω να πάρω ότι μπορώ περισσότερο και από την παραμικρή λεπτομέρεια του. Έχουμε κάνει βήματα προόδου και γινόμαστε όλο και πιο δυνατοί άλλα πιστεύω ότι έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμα.

Κλείνοντας για το υπόλοιπο της σεζόν είπε:

Έχουμε μόνο 9 αγώνες ακόμα και αυτοί θα είναι δύσκολοι άλλα ελπίζουμε ότι στους επόμενους αγώνες θα τα πάμε καλύτερα


[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...