O Perez βαθμολογεί τον εαυτό του με 6-7/10

Σχετικά άρθρα

Sergio_Perez-F1_GP_China_2013-02

O Sergio Perez πήρε τη θέση του Lewis Hamilton στην ομάδα της Vodafone McLaren. Στην αρχή του έτους και μετά την μεταγραφή του στην ομάδα του Woking, είχε αρκετές φιλοδοξίες, καθώς δήλωνε, ότι ήθελε να αγωνίζεται για τον τίτλο.

Ωστόσο, η McLaren φέτος, δεν δείχνει το ανταγωνιστικό της πρόσωπο και έτσι ο Μεξικανός έχει βρεθεί μακριά από τη μάχη του τίτλου και των βάθρων. Οι φιλοδοξίες του Perez δεν έγιναν πραγματικότητα, έτσι αυτός ελπίζει σε ένα καλύτερο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος αφού όπως δηλώνει έχει πλέον κατανοήσει καλύτερα την MP4-28, λέγοντας χαρακτηριστικά:

Έχω κάνει μόνο δέκα αγώνες με την McLaren και οι δυο από αυτούς ήταν πολύ δύσκολοι, οπότε πιστεύω ότι οι επόμενοι δέκα αγώνες θα είναι πολύ καλύτεροι. Αν έπρεπε να βάλω έναν βαθμό στον τον εαυτό μου (μέχρι σήμερα) θα έλεγα έξι ή επτά (στα δέκα) επειδή όμως υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης της ομάδας. Είναι μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά, η πρώτη μου σεζόν με τη McLaren. Πρώτα από όλα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να μάθω το μονοθέσιο. Από την πρώτη φορά που οδήγησα το μονοθέσιο στη Jerez μέχρι τώρα έχει αλλάξει εντελώς και κάθε Σαββατοκύριακο κάνουμε βήματα προόδου. Σε κάθε αγώνα την Παρασκευή προσθέτουμε νέα εξαρτήματα, έτσι κάθε Σάββατο ξεκινάμε με ένα νέο αυτοκίνητο. Νομίζω ότι σε γενικές γραμμές έχω κατανόησή πως δουλεύει η ομάδα.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...