Φήμες: H Red Bull θα ανακοινώσει τον Ricciardo στο Spa

Σχετικά άρθρα

Daniel-Ricciardo

Τελευταίες αναφορές δείχνουν ότι ο Daniel Ricciardo έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα της Red Bull για να αντικαταστήσει τον Mark Webber για το 2014. Όπως γράφει το γερμανικό Sport Bild αναφέρει ότι ο νέος teammate του Vettel θα ανακοινωθεί στο Βελγικό Gran Prix του Spa το προσεχές αγωνιστικό τριήμερο.

Σε δηλώσεις του ο Dr Helmut Marko είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω από το ότι θα βγάλουμε μία ανακοίνωση στο Spa.

Η ανακοίνωση αυτή θα αναφέρεται στην πρόσληψη του Daniel Ricciardo στην Αυστριακή ομάδα, μιας και όπως αναφέρουν οι φήμες ο Kimi Raikkonen επιστρέφει στην Ferrari. Ο Daniel Ricciardo είχε αναφέρει στην Sport Bild πριν την καλοκαιρινή διακοπή του πρωταθλήματος ότι αν επιλεγεί να τρέξει μαζί με τον Sebastian Vettel δεν θα έχει κανένα πρόβλημα, καθώς τα πάνε μια χαρά όπως δήλωσε σχετικά ο Αυστραλός:

Γνωρίζω τον Seb αρκετά καλά, ήμουν αναπληρωματικός οδηγός της ομάδας το 2010 ενώ έχουμε βγει και αρκετές φορές για φαγητό μαζί, άρα τα πάμε μια χαρά.

Ο Ricciardo βέβαια παραδέχτηκε ότι δεν υπάρχει περίπτωση αμέσως να έχει την ιδία αντιμετώπιση μέσα στην ομάδα με τον Γερμανό, λέγοντας σχετικά:

Σίγουρα δεν θα γίνει αμέσως αυτό, αλλά βρίσκομαι στην F1 για να γίνω ο καλύτερος.

Τελικά ποια θα είναι η αλήθεια όλων αυτών των φημών; Σε πέντε μέρες θα το διαπιστώσουμε όλοι μας στο Gran Prix του Spa στις 23-24-25/8.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα