Toto Wolff: Η Mercedes ξεπέρασε τις προσδοκίες της το πρώτο μισό του πρωταθλήματος

Σχετικά άρθρα

Ross-Brawn-and-Toto-Wolff

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Mercedes, Toto Wolff, θεωρεί ότι η ομάδα του ξεπέρασε τις προσδοκίες της σε απόδοση το πρώτο μισό του πρωταθλήματος και περιμένει καλύτερα αποτελέσματα για το δεύτερο μισό, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

Το Spa στα χαρτιά είναι μια πιστά που ταιριάζει στο μονοθέσιο μας, έτσι ο Nico και ο Lewis θα μπορούν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τούς σε μια πραγματικά απαιτητική πιστά. Φέρνουμε μια μεγάλη αναβάθμιση για αυτό τον αγώνα, ενώ έχουμε αναπτύξει και μια καλή δυναμική μετά την νίκη στην Ουγγαρία.

Όμως και οι άλλες ομάδες θα φέρουν αναβαθμίσεις με χαμηλή κάθετη δύναμη στον αγώνα οπότε δεν γνωρίζουμε ποιος θα έχει τις καλύτερες αναβαθμίσεις πριν τρέξουμε το FP1. Δεν μπορούμε να πάρουμε τίποτα σαν δεδομένο, σχετικά με την απόδοση του μονοθεσίου, εδώ στο Spa διότι είναι μια απαιτητική πιστά. Το κλειδί θα είναι να κάνουμε καλά την δουλειά μας την Παρασκευή, για να μπορέσουμε να έχουμε ένα κάλο αποτέλεσμα στον αγώνα.

[Πηγή: F1plus]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...