Νέες φήμες συνδέουν τον Raikkonen να επιστρέφει στη McLaren

Σχετικά άρθρα

kimiraikkonen_mclaren-mercedes_silverstone_2005_10241

Μέτα την κάρο σημαία του Ουγγρικού Gran Prix όργιο φημών έχουν δει το φως της δημοσιότητας, κυρίως σχετικά με το ποια ομάδα θα τρέχει ο Kimi Raikkonen το 2014.

Στο Βελγικό Gran Prix και ενώ αναμενόταν να ανακοινωθεί ο Daniel Ricciardo ως δεύτερος οδηγός από τη Red Βull, αυτό δε θα γίνει καθώς η αυστριακή ομάδα θα έχει μια τελευταία ευκαιρία να ντύσει στα χρώματα της τον Φινλανδό άσο.

Όμως εν αναμονή του αγώνα του Spa νέες φήμες έρχονται να ταράξουν τα νερά, καθώς ο Kimi Raikkonen φαίνεται ότι απέκτησε και νέο προορισμό, εκτός από Red Bull, Ferrari και Lotus και αυτός δεν είναι άλλος από τη Mclaren.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Guardian, αναφέρει ότι υπάρχει διχογνωμία μέσα στην Ferrari σχετικά με την επιστροφή του Kimi Raikkonen στην ομάδα, καθώς πολύ πιστεύουν ότι ο Massa είχε κερδίσει τον Φινλανδό στο πρώτο μισό της χρονιάς του 2009 και λόγο του τραυματισμού του στην Ουγγαρία είχε χάσει την υπόλοιπη σεζόν, άρα δεν θεωρούν την αλλαγή του βραζιλιανού με τον Φιλανδό κάτι το ιδανικό.

Επίσης αναφέρεται ότι ο Raikkonen έχασε την προθεσμία να ενημέρωση την Ferrari για την απόφασή του σχετικά με το που θα οδηγεί το 2014 και αυτό υποδηλώνει ότι δεν θέλει να επιστρέψει στην Ιταλική ομάδα έχοντας ομόσταυλό του τον Fernando Alonso.

Τέλος, το ισπανικό site COPE έγραψε ότι ο Kimi Raikonen θα μπορούσε να πάει και στην McLaren καθώς θεωρεί ότι ο Jenson Button υπάρχει πιθανότητα να αντικαταστήσει τον Massa. Όμως όπως έχει γίνει γνωστό ο Massa θα μπορέσει να διατηρήσει την θέση του για το 2014 εάν φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, οπότε οποιαδήποτε αλλαγή του θα φανεί μέσα στα επόμενα δύο κυρίως Gran Prix.

Μύλος η υπόθεση!

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες τους Bottas και Guanyu να μαθαίνουν να driftάρουν

Ο Valtteri Bottas και ο Zhou Guanyu, στο περιθώριο του GP της Αυστραλίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στην πίστα Calder...

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...
Autoblog.gr