Kimi Raikkonen: “Δεν είμαι διατεθειμένος να μιλήσω με τη Lotus για το 2014”

Σχετικά άρθρα

2013 Belgian Grand Prix - Friday

O Kimi Raikkonen όπως δήλωσε την Παρασκευή, δεν είναι διατεθειμένος να μιλήσει με τη Lotus για το 2014, αν πρώτα δεν διευθετηθούν κάποια πράγματα μεταξύ τους. Ουσιαστικά άφησε να εννοηθεί ότι η Lotus έχει καθυστερήσει να τον πληρώσει.

Ο Φιλανδός δήλωσε χαρακτηριστικά:

Ναι είμαι καλά (ήταν άρρωστος την Πέμπτη). Υπάρχει πάντα ένας λόγος για όλα τα πράγματα. Και δεν έχω να πω κάτι.

Ο Kimi δήλωσε επίσης, ότι υπάρχουν ακόμα πιθανότητες να φύγει για άλλο προορισμό (Ferrari, Redbull).

Στη Lotus, γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν πρώτα. Αν το πράξουν είμαστε πρόθυμοι να συζητήσουμε. Δεν έχω καμία απάντηση από τις άλλες ομάδες και είμαι σε αναμονή να ακούσω τα νέα τους προσωπικά.

Σε ερώτηση που έγινε στον Kimi, να σχολιάσει τη δήλωση του Fernando Alonso, στο θέμα ότι προτιμά τον Massa από εκείνον, καθώς ο Βραζιλιάνος τον είχε κερδίσει την περίοδο 2008-2009, αυτός δήλωσε με τον δικό του τρόπο.

Άποψη του, ο καθένας έχει την ελευθεριά να λέει ότι θέλει όπως την έχω και εγώ.

Στη συνεχεία ερωτηθείς, αν ο Alonso ασκήσει veto τι θα κάνει αυτός;

Θα πρέπει να ρωτήσετε τον Alonso γι’αυτό, άλλα νομίζω ότι δεν είναι δίκη του επιλογή, άλλα ούτε και δίκη μου.

Ο Φιλανδός πάντως σύμφωνα με αναφορές του τύπου ήταν σαφώς ενοχλημένος, καθώς πλήθος δημοσιογράφων είχαν μαζευτεί μπροστά από το motor home της Lotus. Ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος της O Estado de S.Paulo, Livio Oricchio δήλωσε χαρακτηριστικά:

Ξεκίνησε τη συνέντευξη του με μισή ώρα καθυστέρηση και δεν μιλούσε αρκετά δυνατά έτσι ώστε να μπορούμε να τον ακούμε. Δηλαδή κάποιος ο οποίος καθόταν περισσότερα από πέντε μέτρα μακριά δεν μπορούσε να ακούσει ούτε μια λέξη.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα