Αυτό είναι το Kia Niro Concept

Σχετικά άρθρα

Kia Niro Concept (1)

Η Kia αποκάλυψε το Niro Concept το οποίο θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Φρανκφούρτης. Το πρωτότυπο μας δείχνει το πως θα μοιάζει το B segment crossover των Κορεατών που θα τοποθετηθεί απέναντι από το Nissan Juke.

Σχεδιασμένο από τον Gregory Guillaume, επικεφαλή του σχεδιαστικού τμήματος της Kia στην Ευρώπη (με έδρα τη Φρανκφούρτη) το πρωτότυπο διαθέτει LED φωτιστικά σώματα σε αντίστοιχο σχήμα με αυτά που χρησιμοποιήθηκαν και στο cee’d/pro_cee’d GT, έντονο καπό, πόρτες που ανοίγουν προς τα επάνω, μεγάλους θόλους, χρωμιομένα διακοσμητικά και διπλές απολήξεις εξατμίσεων. Είναι βαμμένο σε πράσινο χρώμα, έχοντας και πράσινες λεπτομέρειες.

Kia Niro Concept (5)

Σχεδιασμένο αποκλειστικά για την ευρωπαϊκή αγορά, το Niro Concept διαθέτει ένα μινιμαλιστικό εσωτερικό με ελάχιστες ραφές και διακόπτες ενώ το τιμόνι με το επίπεδο κάτω κομμάτι και τα paddles δίνει έναν πιο sport τόνο. Στο κέντρο του ταμπλό βρίσκεται μια μεγάλη οθόνη η οποία προβάλει αρκετές πληροφορίες.

Κάτω από το καπό του βρίσκεται ένας νέος κινητήρας, για το οποίο δεν έδωσε τη παραμικρή πληροφορία η Kia, αλλά λογικά πρόκειται για ένα υβριδικό σύνολο.

Περισσότερες λεπτομέρειες γι’αυτό θα μάθουμε στην έκθεση της Φρανκφούρτης που ανοίγει τις πύλες της στις 10 του Σεπτέμβρη.

[Πηγή: Kia]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Το νέο, εντυπωσιακό Concept Car της KiaNiro” θα αποκαλυφθεί στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης

 Φρανκφούρτη, 29 Αυγούστου 2013 –  Η Kia Motors επιβεβαίωσε ότι το νέο, εντυπωσιακό, ευρωπαϊκό πρωτότυπο αυτοκίνητο που θα αποκαλυφθεί στις 10 Σεπτεμβρίου στην 65η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (IAA), θα ονομάζεται Niro.

Παιχνιδιάρικο αλλά τολμηρό, ανθεκτικό και άγριο, παραπέμπει σε μία πιθανή μελλοντική πρόταση στο B-Segment έτοιμη να κατακτήσει το αστικό περιβάλλον με στυλ και δύναμη.

Το αυτοκίνητο σχεδιάστηκε στο σχεδιαστικό κέντρο της Kia στη Φρανκφούρτη υπό την καθοδήγηση του Gregory Guillaume, Chief Designer Europe.

Αποδεχόμενο κάθε πρόκληση που μπορεί να συναντήσει ο σύγχρονος οδηγός, αυτό το “Concept Car” συνδυάζει τον «άτακτο» χαρακτήρα με μια ξεκάθαρη, στιβαρή και κομψή εξωτερική σχεδίαση με την χρήση διαφορετικών υλικών σε απόλυτη αρμονία.

Γεννήθηκε από την αποφασιστικότητα της Kia να αναζητήσει νέες προτάσεις στα compact-car για τους συνειδητοποιημένους και απαιτητικούς οδηγούς για τους οποίους το μέγεθος του αυτοκινήτου είναι σημαντικό, χρησιμοποιώντας στοιχεία τα οποία δεν σχετίζονται πάντα με τα μικρά αυτοκίνητα. Δημιουργήθηκε στην Ευρώπη  βασισμένο στις Ευρωπαϊκές προτιμήσεις και προσδοκίες.

Αν και δεν υπάρχουν σχέδια για την άμεση παραγωγή του Niro, το όχημα θα αποκαλυφθεί στη Φρανκφούρτη και θα μελετηθεί η πιθανή ανταπόκριση των πελατών σε μία μελλοντική παραγωγή του.

 KIA NIRO CONCEPT TO BE UNVEILED AT FRANKFURT

Kia has confirmed that its dramatic new European concept, to be unveiled at the 65th Internationale Automobil-Ausstellung (IAA) in Frankfurt, will be called the Kia Niro.

The Kia Niro hints at a possible future B-segment contender ready to take on the urban environment with style and tenacity, and will preview an innovative new powertrain when it is revealed on September 10. The car was designed at Kia’s Frankfurt design studio – less than a kilometre away from the IAA – under the direction of Gregory Guillaume, Chief Designer Europe.

Accepting any challenge that the assured modern motorist may throw at it, Niro combines a mischievous character in a clearly robust and substantial yet stylish bodyshape featuring a mix of contrasting materials – including stainless steel elements – in compact, purposeful dimensions.

Born out of Kia’s determination to seek new compact-car options for the individualistic and demanding driver for whom size is an issue, Niro features intriguing elements not always associated with smaller cars and has been created in Europe with European tastes and expectations very much in mind.

Niro’s unveiling in Frankfurt will be used to gauge potential customer response for future showroom models.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέο Kia K4

H Kia έκανε γνωστές όλες τις λεπτομέρειες της νέας γενιάς του K4, που εκτός από σεντάν θα προσφέρεται και ως hatchback. Το αυτοκίνητο αντικαθιστά...

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr