Toyota Lucky Service με 1.000 νικητές

Σχετικά άρθρα

Toyota Lucky Service (1)

Ο διαγωνισμός της Toyota, “Toyota Lucky Service“, μετά από 3 μήνες, ολοκληρώθηκε χαρίζοντας δώρα σε 1.000 νικητές, όπου ανάμεσα τους και ένας τυχερός που κέρδισε ένα Toyota Aygo.

Ο διαγωνισμός είχε ως στόχο να προ(σ)καλέσει όλους τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Toyota μέσα στο τρίμηνο διάστημα του διαγωνισμού, να πραγματοποιήσουν την προγραμματισμένη συντήρηση των οχημάτων τους στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργείων της εταιρίας, και να συμμετέχουν ταυτόχρονα στη κλήρωση της Toyota με 1.000 δώρα.

Ο πρώτος τυχερός του διαγωνισμού, κ. Δημοσθένης Κουσκούκης κέρδισε το Toyota Aygo μέσω του Εξ. Εμπόρου της Toyota, στο Κιλκίς. Τα υπόλοιπα δώρα κέρδισαν πελάτες της Toyota από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, όπως Bέροια, Κομοτηνή, Αγρίνιο, Αθήνα, Τρίπολη κλπ.

[Πηγή: Toyota]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Η Τoyota Ελλάς με μεγάλη χαρά ανακοινώνει τους νικητές του Διαγωνισμού:

Toyota Lucky Service!

Ο μεγάλος Διαγωνισμός After Sales Toyota Lucky Service  της ΤΟΥΟΤΑ, διάρκειας 3 μηνών, ο οποίος πραγματοποιήθηκε σε πανελλαδικό επίπεδο μέσω των Εξ. Εμπόρων Τoyota, ανέδειξε πολλούς τυχερούς νικητές.

Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από την Toyota Ελλάς και στόχο είχε να προ(σ)καλέσει όλους τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων ΤΟΥΟΤΑ μέσα στο 3μηνο διάστημα του διαγωνισμού, να πραγματοποιήσουν την προγραμματισμένη συντήρηση των οχημάτων τους στα Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία Toyota. Ταυτόχρονα, τους έδινε την ευκαιρία να αποκτήσουν το δικαίωμα να μπουν στην μεγάλη κλήρωση της Toyota με πλούσια και μοναδικά δώρα.

Πιο συγκεκριμένα, η διαδικασία συμμετοχής στον Διαγωνισμό βασιζόταν σε τρία απλά βήματα:

1. Ο πελάτης επισκέπτεται ένα απο τα Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία της Toyota σε όλη την Ελλάδα για να πραγματοποιήσει την προγραμματισμένη συντήρηση του αυτοκινήτου του.

2. Αφού πληρώσει στο ταμείο της Τoyota το αντίτιμο της συντήρησης του αυτοκινήτου, παραλαμβάνει το αντίστοιχο παραστατικό πληρωμής

3. Στέλνει SMS* από κινητό, γράφοντας, τον κωδικό συμμετοχής, τον αριθμό πινακίδας κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του και τον αριθμό παραστατικού της πληρωμής και αμέσως εντάσσεται στον διαγωνισμό Toyota Lucky Service

  1.000 τυχεροί της κλήρωσης Toyota Lucky Service

κέρδισαν πλούσια και μοναδικά δώρα!

Ο πρώτος τυχερός του διαγωνισμού, κ. Δημοσθένης Κουσκούκης κέρδισε το Toyota Aygo μέσω του Εξ. Εμπόρου της TOYOTA, ΒΙΟΚΑΡ PLUS ΕΠΕ – Κιλκίς. Το αυτοκίνητο παραδόθηκε στον τυχερό σε ειδική εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαστάσεις του Εξ. Εμπόρου στο Κιλκίς, όπου ο τυχερός παρέλαβε το μικρό, δυναμικό και ποιοτικό Aygo.

Τα υπόλοιπα πλούσια δώρα κέρδισαν πελάτες της ΤΟΥΟΤΑ από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, όπως Bέροια, Κομοτηνή, Αγρίνιο, Αθήνα, Τρίπολη κλπ.

Ο Διαγωνισμός Toyota Lucky Service αναμφισβήτητα αποτέλεσε μία μοναδική ευκαιρία για όλους τους ιδιοκτήτες οχημάτων ΤΟΥΟΤΑ και σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, να κάνουν σέρβις στο αυτοκίνητό τους, με βάση τα άριστα πρότυπα τεχνογνωσίας, την ποιοτική υποστήριξη και κορυφαία φροντίδα που προσφέρει το Αfter Sales της Toyota! Ταυτόχρονα, όλοι εμείς στην Τoyota, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μέσα από τον διαγωνισμό Toyota Lucky Service προσφέραμε πολλά ακόμα χαμόγελα στους πελάτες μας!

[/learn_more]

 

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Toyota ανακαλεί 211.000 Prius

Η Toyota προχωρά στην ανάκληση 211.000 Prius και Prius Prime, παγκοσμίως, παραγωγής 2023 και 2024, επειδή οι πίσω πόρτες ενδέχεται να ανοίξουν απροσδόκητα. Το Prius...

Στην Ελλάδα το Xiaomi SU7 μέχρι το 2027

Το Xiaomi SU7 θα έρθει στην Ελλάδα μέχρι το 2027. Αυτό ανακοίνωσε η αντιπρόεδρος του Ομίλου Quest, Ευτυχία Κουτσουρέλη στο περιθώριο του 9ου Οικονομικού...

Λουκέτο για 2 χρόνια στα πρατήρια με νοθευμένα καύσιμα

Σε εξειδίκευση των μέτρων σφράγισης παραβατικών πρατηρίων καυσίμων για δυο συναπτά έτη και των προϋποθέσεων δημοσιοποίησης προσωπικών στοιχείων των παραβατών, προχώρησε η Ανεξάρτητη Αρχή...