Ο πρόεδρος της Infiniti θέλει έτοιμη την ναυαρχίδα της εταιρίας μέχρι το 2020

Σχετικά άρθρα

infiniti-essence-concept-at-geneva

Η Infiniti σχεδιάζει ένα coupe υψηλών επιδόσεων που θα είναι εμπνευσμένο από το Essence Concept και το οποίο θα συνοδευθεί από saloon αλλά και hot έκδοση από ένα τμήμα της Infiniti που θα στέκεται απέναντι στην AMG.

Ένα χαρακτηριστικό αυτοκίνητο για την Infiniti είναι πολύ σημαντικό για το μέλλον. Πρέπει να έχει δυνατό συναισθηματικό χαρακτήρα και θα είναι πιθανότατα ένα ισχυρότατο και συναρπαστικό coupe. Θα ήθελα να δω μία εμπορευματοποίηση τους Essence Concept μέχρι το τέλος της δεκαετίας.

Είπε ο πρόεδρος της εταιρίας Johan de Nysschen. Σε σχετικά νέα, η Infiniti αυτή τη στιγμή δουλεύει πάνω σε ούτε λίγο ούτε πολύ, 8 projects, τα 2 εκ των οποίων είναι προσθήκες στην γκάμα της εταιρίας ενώ τα υπόλοιπα facelifts ή απλά νέες εκδόσεις. Σύμφωνα με στελέχη της φίρμας, η Infiniti θα αρχίσει να βγάζει μοντέλα στην αγορά από το 2016 και μετά και θα το κάνει με εντατικούς ρυθμούς καθώς έχει βάλει στόχους για σημαντική αύξηση της παραγωγής μέχρι το 2020 ενώ χάρη στη συνεργασία με την Mercedes, «έχουν την δυνατότητα να εξερευνήσουν πολλά περισσότερα από ότι πριν, όπως μεγάλα sedans με μεγάλες ιπποδυνάμεις. Ωστόσο, έγινε σαφές πως ενώ η Infiniti θα μοιράζεται πλατφόρμες με την Γερμανική εταιρία, δεν θα πάρει κινητήρες από την AMG αφού

Υπάρχει λόγος που είμαστε στην Formula 1. Για να βελτιώσουμε τις επιδόσεις μας

Δήλωσε που υπονοεί την δημιουργία ξεχωριστού τμήματος εντός της εταιρίας που θα έχει μοναδικό σκοπό την παραγωγή εργοστασιακά βελτιωμένων εκδόσεων υπαρχόντων μοντέλων.

[Πηγή: Autoexpress]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέο Infiniti QX80

Η Infiniti παρουσιάζει το νέο QX80, με το μεγάλο SUV να αντλεί στοιχεία από το QX Monograph concept που παρουσιάστηκε τον περασμένο Αύγουστο. Κίνηση...