Video: H Ferrari 458 Speciale σε επιταχύνσεις και κατεβάσματα στο Fiorano

Σχετικά άρθρα

Ferrari 458 Speciale Downshifts and Accelerations!

O CvdZijden φαίνεται έχει κατασκηνώσει στο Μαρανέλο και έτσι μετά το κυνηγητό της LaFerrari μέσα από τη F12 Berlinetta που οδηγούσε αλλά και το πρώτο start-up της, ήρθε η στιγμή να καταγράψει το νέο δημιούργημα της Ιταλικής εταιρίας, την 458 Speciale.

Στο ακόλουθο βίντεο βλέπουμε τη σκληροπυρηνική έκδοση της 458 σε βίαιες επιταχύνσεις και συνεχόμενα κατεβάσματα, με τη μελωδία του V8, ο οποίος είναι ο έχει τη μεγαλύτερη ισχύ ανά λίτρο φτάνοντας τα 135 άλογα ανά λίτρο, να είναι εθιστική.

Να θυμίσω ότι τη 458 Speciale την είδαμε στην έκθεση της Φρανκφούρτης και ο V8 κινητήρας της των 4,5 λίτρων είναι αναβαθμισμένος τόσο ώστε να αποδίδει 605 άλογα στις 9.000 σ.α.λ. και 540Nm ροπής στις 6.000 σ.α.λ. Συνδυάζεται, με ένα επίσης βελτιωμένο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, διπλού συμπλέκτη, ενώ το βάρος της είναι μόλις 1.290 κιλών supercar -100 κιλά ελαφρύτερη από την 458 Italia. Επιταχύνει έως τα 100km/h σε 3 δευτερόλεπτα και να ολοκληρώνει έναν γύρο στο Fiorano σε μόλις 1 λεπτό και 23,5 δευτ.

Η 458 Speciale, τέλος, διαθέτει επίσης αεροδυναμικό bodykit ώστε να έχει την καλύτερη δυνατή ισορροπία μεταξύ αεροδυναμικά παραγόμενης κάθετης δύναμης και drag, σπαρτιατικό εσωτερικό, φρένα επιδόσεων της Brembo και Michelin Pilot Sport Cup 2 ελαστικά.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...