To Tata Nano έγινε περιπολικό στην Ινδία

Σχετικά άρθρα

Tata Nano Police (2)

Στο Dubai έχουν περιπολικά όπως Bugatti Veyron, Lamborghini Aventador, Ferrari FF, Mercedes-Benz SLS AMG GT, Bentley Continental GT, BMW M6 Gran Coupe και Ford Mustang στη Φινλανδία μια Mercedes CLS Shooting Brake και στην Ινδία ένα… Tata Nano.

Το περιπολικό παρουσιάστηκε στο περιθώριο της έκθεσης International Security Expo στο Νέο Δελχί και φυσικά δεν προορίζεται για το κυνηγητό στους δρόμους.

Ο λόγος της κατασκευής του, σύμφωνα με το Indian Autos Blog, είναι να προστατεύει τα παιδιά και τις γυναίκες του Νέου Δελχί. Διαθέτει ότι ακριβώς περιμένεις να βρεις σε ένα περιπολικό όπως φάρο, σειρήνα και ασύρματο και επίσης οι Ινδοί έχουν τοποθετήσει ιατρικό κιτ και φακούς.

[Πηγή: Indian Autos Blog]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στην Αγγλία το εργοστάσιο μπαταριών της Tata, το μεγαλύτερο της Ευρώπης

Ο όμιλος Tata ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκινά άμεσα την κατασκευή του μεγαλύτερου εργοστασίου μπαταριών ηλεκτρικών οχημάτων της Ευρώπης. Αυτό θα βρίσκεται στο Gravity Smart Campus...

Ο Elon Musk πούλησε μετοχές της Tesla αξίας 3,95 δισ. δολαρίων

Μετοχές της Tesla αξίας 3,95 δισεκατομμυρίων δολαρίων πούλησε ο Elon Musk λίγες ημέρες αφότου ολοκλήρωσε την εξαγορά του Twitter έναντι 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ο Musk,...