Video: Απίστευτες σκηνές από τους δρόμους της Ρωσίας

Σχετικά άρθρα

russia

Δεν έχουν τελειωμό τα βίντεο με τις κακές οδηγικές ικανότητες των Ρώσων καθώς και των διάφορων παράξενων γεγονότων που λαμβάνουν χώρα στους δρόμους της χώρας τους.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=R3ZQqF2HgJM

Σήμερα θα παρακολουθήσεις τέσσερα βίντεο από την αγαπημένη Ρωσία τα οποία είναι τελείως διαφορετικά το ένα με το άλλο. Το πρώτο, διαδραματίστηκε στους δρόμους της Μόσχας, με τον οδηγό ενός αυτοκινήτου να χάνει την δεξιά του ρόδα, με αποτέλεσμα για κάποια μέτρα το αυτοκίνητο να βγάζει σπινθήρες.

Το δεύτερο βίντεο, έχει να κάνει με μία φουσκωτή βάρκα, η οποία είναι δεμένη στην οροφή ενός αυτοκινήτου και ξαφνικά απογειώνεται και πέφτει στο αυτοκίνητο με την κάμερα στο ταμπλό του. Ενώ στο τρίτο, θα δεις στην πόλη Όρενμπουργκ, ένα ολόκληρο κοπάδι αλόγων να τρέχει ανάμεσα από τα αυτοκίνητα.

http://www.youtube.com/watch?v=buItfUTzphI&feature=player_embedded

Στο τέταρτο και τελευταίο βίντεο, τα πράγματα είναι κάπως βίαια αλλά ευτυχώς όχι μοιραία, αφού ένας οδηγός αποφάσισε να επιταχύνει γρήγορα ώστε να αποφύγει το κόκκινο φανάρι με συνέπεια να χτυπήσει έναν πεζό, που ευτυχώς τα τραύματα του δεν ήταν πολύ σοβαρά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...