Σήμερα δημοπρατείται η υπερχρεωμένη Fisker

Σχετικά άρθρα

2012-fisker-karma-hybrid-coupe-wallpaper-1080x1920

Σήμερα είναι η ημέρα που η Fisker βγαίνει σε δημοπρασία. Όλα τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρίας, μεταξύ των οποίων και «ένα δεύτερο, μερικώς ολοκληρωμένο plug-in υβριδικό όχημα καθώς και ένα εργοστάσιο στο Delaware του οποίου η κατασκευή δεν τελείωσε ποτέ» βγαίνουν στο σφυρί σε μία προσπάθεια του Υπουργείου Ενέργειας των Η.Π.Α. να ανακτήσει κάποια από τα χρήματα που είχε δανείσει στη Fisker.

Το ενδιαφέρον για την εταιρία είναι σχετικά μεγάλο από τον ιδρυτή της Henrik Fisker μέχρι κάποιες Κινεζικές εταιρίες και πιο πρόσφατα την Γερμανική Fritz Nois. Το πρόβλημα είναι πως ο αγοραστής, μαζί με την Fisker αγοράζει και τα χρέη της και θα πρέπει να είναι έτοιμος να αρχίσει να πληρώνει γιατί όπως είπε και ο εκπρόσωπος του Υπουργείου πριν λίγο καιρό:

Το Υπουργείο θα απαιτήσει όλες οι προσφορές να συνοδεύονται και από μία δέσμευση και ένα επιχειρηματικό πλάνο που προωθεί την εγχώρια κατασκευή και R&D εδώ στην Αμερική.

[Πηγή: Reuters]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στο σφυρί η τελευταία Bentley Bacalar

Τον Μάρτιο του 2020 το τμήμα Mulliner της Bentley παρουσίασε το Bacalar, ένα περιορισμένης παραγωγής μοντέλο που βασίζεται στην Continental GT Convertible, και η...