Τα σκίτσα της Ferrari SP Arya

Σχετικά άρθρα

Ferrari SP Arya patent sketches (1)

Στα τέλη του Αυγούστου του 2012, η Ferrari είχε ανακοινώσει, πως το τμήμα της Special Projects (SP), δέχτηκε μια παραγγελία από τον 32-χρονο Cheerag Arya, έναν Άραβα επιχειρηματία από το Dubai ώστε να ετοιμάσει μια one-off 599 και τώρα κυκλοφόρησαν τα σκίτσα ευρεσιτεχνίας του αυτοκινήτου.

Ο Arya κατέχει αρκετές Ferrari στη συλλογή του. Η αρχή έγινε με μια 575M Maranello, ακολούθησε μια F430 Scuderia, μια Enzo, μια Daytona, μια 599XX, μια 599 GTO, μια SA Aperta και μια F40. Όπως καταλαβαίνεις ο τύπος έχει δώσει αρκετά εκατομμύρια ευρώ στη Ferrari και έτσι μπορούσε να ζητήσει από τη Ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία να του κάνει ένα one-off αυτοκίνητο.

Μετά από αρκετές συζητήσεις, η Ferrari και ο Arya συμφώνησαν στη κατασκευή του one-off αυτοκινήτου το οποίο θα βασίζεται πάνω στην 599 GTO. Η Ferrari ετοίμασε 12 διαφορετικά σχέδια και ο Arya επέλεξε στοιχεία και από τα 12 ώστε να δημιουργήσει την Ferrari του. Ο ίδιος έχει ήδη δει ένα πήλινο ομοίωμα του τελικού σχεδιασμού του αυτοκινήτου, με τον ίδιο να δηλώνει ότι συνδυάζει το παλιό με το νέο. Το αυτοκίνητο θα είναι έτοιμο μέσα στο 2013 και ο ίδιος θα το φέρνει στην Ευρώπη κάθε καλοκαίρι (θα το δούμε να κυκλοφορεί στο Λονδίνο και στο Παρίσι) ώστε να το δούμε οι Ευρωπαίοι από κοντά.

[Πηγή: Carnewschina]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...