Επίσημο: Τέλος ο Perez από την McLaren

Σχετικά άρθρα

Perez

Μετά από πολλές εβδομάδες αβεβαιότητας για τον Sergio Perez, έγινε πλέον η επίσημη ανακοίνωση από την McLaren για την αντικατάστασή του την επόμενη χρονιά. Ο Μεξικανός είπε το αντίο του στην ομάδα του, μέσω του Twitter.

Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω την McLaren για την ευκαιρία που μου έδωσε αυτή τη χρονιά. Ήταν τιμή μου να είμαι με μια από τις πιο ανταγωνιστικές ομάδες του σπορ και δεν μετανιώνω στο ελάχιστο που ήμουν μέρος της. Πάντα έδινα τον καλύτερο εαυτό μου για την ιστορική αυτή ομάδα, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα όλα όσα θα ήθελα.

Δεσμεύομαι να πάρω καλά αποτελέσματα στους τελευταίους 2 αγώνες, κυρίως στο Austin. Περιμένω με ανυπομονησία να δω τους ανθρώπους μου μαζεμένους και να νιώσω την ενέργειά τους, δείχνοντάς τους τον καλύτερο εαυτό μου. Είμαι ευγνώμων σε όλους τους οπαδούς μου ανά τον κόσμο και την χώρα μου. Δεν με απογοήτευσαν ποτέ, ούτε καν σε δύσκολες στιγμές σαν και αυτή. Δεν με ξέχασαν ποτέ και εκτιμώ την υποστήριξή τους.

Γνώρισα πολλούς ανθρώπους στην McLaren και έκανα πολλές φιλίες με τους διευθυντές, τους υπεύθυνους μάρκετινγκ, τους λογιστές, τους μηχανολόγους, τους μηχανικούς, τους μάγειρες, τους σερβιτόρους και βασικά όλους στην ομάδα. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων, ήταν για μένα μια μοναδική διδακτική εμπειρία.

Πάντα θα υποστηρίζω την McLaren και της εύχομαι ότι καλύτερο για το μέλλον. Εν τω μεταξύ, κοιτώντας το δικό μου μέλλον, θα κάνω ότι μπορώ για να εξασφαλίσω την καλύτερη θέση που μπορώ, με σκοπό να μάχομαι για νίκες.

Ευχαριστώ την McLaren και όλους τους συνεργάτες της για αυτή τη χρονιά. Να είστε σίγουροι ότι δεν τα παρατάω ποτέ.

Perez Whitmarsh

Σε απάντηση του μηνύματος αυτού, από τον Perez, ο Πρόεδρος της McLaren, Martin Whitmarsh, δήλωσε από το Τέξας:

Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω τον Checo για τα καλά του λόγια και για το ότι ήταν μέρος της ομάδας μας αυτή τη χρονιά. Υπάρχουν ακόμα δύο GP και σκοπός μας είναι να πετύχουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε.

Ο Checo έκανε πολλούς φίλους εδώ στην McLaren και εμείς σαν ομάδα σκοπεύουμε να κάνουμε ότι μπορούμε για να τον βοηθήσουμε να πετύχει δύο καλά αποτελέσματα, κυρίως εδώ στο Ώστιν, όπου έχει και πολλούς οπαδούς.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του, δεν έχουμε υπογράψει τίποτα και με κανέναν, εκτός του Jenson, οπότε δεν έχω κάτι άλλο να ανακοινώσω. Με την συνέχεια των διαδικασιών, θα έρθουν και οι ανάλογες ανακοινώσεις.

[Πηγή: Twitter, GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα