Rosberg: Είναι τρελό το πώς στρίβει το μονοθέσιο του Vettel

Σχετικά άρθρα

Vettel-Rosberg

Φυσικά και δεν αποτελεί μυστικό το πόσο καλό είναι το μονοθέσιο της Red Bull Racing, σε αντίθεση με το πώς καταφέρνει η αυστριακή ομάδα να το κάνει τόσο ανταγωνιστικό εγώ και 4.5 χρόνια. Ένα από τα πιο δυνατά σημεία τής RB9, ίσως το πιο δυνατό, είναι η σταθερότητά της στις στροφές, κάτι που επιτρέπει στους οδηγούς της να κάνουν πολύ γρήγορα και σταθερά περάσματα από τις στροφές, ενώ τους επιτρέπει να έρθουν πολύ γρήγορα στο γκάζι μετά από τη στροφή.

Ο Nico Rosberg, βλέποντας τον Sebastian Vettel στο Austin, εκφράζει τον θαυμασμό του για το μονοθέσιο που οδηγοί ο συμπατριώτης τους, λέγοντας:

Απλά, έκατσα και σκέφτηκα: “Είσαι τρελός; Πώς γίνεται αυτό;” Το μονοθέσιο του Sebastian είναι μια τρέλα στις στροφές.

Φυσικά, ο Vettel εκμεταλλεύεται με τρομερό τρόπο ένα εκπληκτικό αυτοκίνητο, το οποίο δεν είναι τυχαία το ταχύτερο: οι τεχνικοί τής RBR, με πρώτο τον Adrian Newey, δουλεύουν σκληρά, βρίσκοντας λύσεις που άλλοι δεν φαντάζονται, και το καλύτερο είναι ότι μπορούν να τις εναρμονίσουν με τον καλύτερο τρόπο πάνω στο μονοθέσιο. Δεν αφήνουν την παραμικρή ροή αέρα να πάει χαμένη, ενώ και οι κινητήρες της Renault ίσως να έχουν παίξει ρόλο σε αυτό, με τις ειδικές χαρτογραφήσεις που λέγεται ότι βοηθούν στο μονοθέσιο να έχει ακόμα καλύτερη συμπεριφορά.

[Πηγή: Bild]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα