Sound Video: Άκου μια Lamborghini Aventador μέσα σε ένα γκαράζ

Σχετικά άρθρα

GTspirit-LP700-CarPark

Η Lamborghini Aventador είναι ένα αυτοκίνητο το οποίο απολαμβάνεις να βλέπεις, αλλά και να ακούς. Ο ήχος των εξατμίσεων της Aventador είναι δυνατός, βαθύς και θα έλεγα πλήρως επιθετικός, όλο αυτά είναι  σίγουρα αρκετά, για να τραβήξουν τα βλέμματα και να ενθουσιάσουν. Το video που ακολουθεί έχει ως πρωταγωνιστή μία πορτοκαλί Aventador σε ματ χρωματισμό η οποία βρίσκεται  στο πάρκινγκ του διάσημου πολυκαταστήματος, Selfridges στο Λονδίνο και ο ιδιοκτήτης του είναι στην ευχάριστη θέση να μας προσφέρει τον ήχο του αυτοκινήτου του, μέσω του παρακάτω video.

Για να θυμηθούμε όμως ακριβώς τι εστί  Lamborghini Aventador θα αναφέρω λίγο τα τεχνικά χαρακτηριστικά της έτσι για να τα χάσουμε λίγο. Η Aventador  διαθέτει ένα νέο V12 κινητήρα 6,5 λίτρων που της δίνει 700HP στις 8.250 σ.α.λ και 690 στις 5.500 σ.α.λ. Με την χρήση του Launch Control σας επιτρέπει να φτάσετε 100 χλμ/ώρα σε λιγότερο από τρία δευτερόλεπτα, 2.9 για να είναι ακριβής και 0-200 χλμ/ώρα σε 8,9 δευτερόλεπτα. Η τελική της ταχύτητα της φτάνει τα 351 χλμ/ώρα και σε ένα ενδεχόμενο φρενάρισμα από τα 100 χλμ/ώρα έως το 0 χλμ/ώρα α έχει δεχθεί οδηγός 1.3 G. Απλά υπέροχη!

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...