Φήμες: Η Renault δοκίμασε τον νέο V6 turbo κινητήρα της σε μονοθέσιο

Σχετικά άρθρα

Renault Word Series

Μετά την Ferrari και τις πιθανές δοκιμές του V6 turbo κινητήρα της για το πρωτάθλημα Formula 1 του 2014, έρχονται και οι φήμες για την Renault. Η Γαλλική εταιρία φαίνεται να έφτασε στο όριο, τους κανονισμούς περί δοκιμών, καθώς εικάζεται πως χρησιμοποίησε ένα μονοθέσιο για τις δοκιμές της.

Η Renault, που αποδείχθηκε η πιο επιτυχημένη κατασκευάστρια κινητήρων V8, 2400 κυβικών βάση αποτελεσμάτων, φαίνεται να κάνει ότι μπορεί για να συνεχίσει τις επιτυχίες της. Με τους κανονισμούς να απαγορεύουν τις δοκιμές με μονοθέσια Formula 1, η κατασκευάστρια εταιρία πήρε ένα μονοθέσιο από το WSR (Formula Renault 3.5), τοποθέτησε όλο το σύστημα κινητήρα-ERS και πήγε με κάθε μυστικότητα στο Magny-Cours για δοκιμές.

Σύμφωνα πάντα με τις φήμες, το μονοθέσιο έκανε πολλά περάσματα, για να ελέχθη η σωστή λειτουργία των διαφόρων εξαρτημάτων του κινητήρα, της λειτουργίας του ERS και της σωστής φόρτισης της μπαταρίας. Ακόμη, έγιναν οι κατάλληλες ρυθμίσεις για αύξηση της απόδοσης του κινητήρα, καθώς και υπολογισμός της κατανάλωσης, με τον αμφιλεγόμενο μέχρι στιγμής, αισθητήρα ροής καυσίμου.

[Πηγή: Οmnicorse]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr