Di Resta: Η Force India μιλάει με τον Perez

Σχετικά άρθρα

Motor Racing - Formula One World Championship - Brazilian Grand Prix - Qualifying Day - Sao Paulo, Brazil

Η πορεία του Paul Di Resta στη Formula 1 δείχνει να τελειώνει, με το Σκωτσέζο να αναφέρει κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας για τη μήνυση που του έκανε ο Anthony Hamilton, πως δεν βρίσκεται σε ουσιαστικές διαπραγματεύσεις με κάποια ομάδα. Παράλληλα, αποκάλυψε πως η Force India βρίσκεται σε επαφές με τον πρώην πιλότο της McLaren, Sergio Perez.

Η Force India ίσως να ενδιαφέρεται (για εμένα), ίσως και όχι. Πιστεύω πως αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε συζητήσεις με το Sergio Perez, οπότε δείχνει πολύ πιθανό να μην οδηγώ του χρόνου.

Η μόνη ομάδα με την οποία ίσως να έχω μια πραγματική πιθανότητα, είναι η Sauber, αλλά δεν έχει υπάρξει κάτι άλλο, πέρα από μια απλή συζήτηση με το μάνατζερ μου.

Ο Di Resta έχει οδηγήσει αποκλειστικά για την Ινδική ομάδα στις τρεις σεζόν εμπλοκής του με τη Formula 1, χωρίς να έχει κάποιο βάθρο, pole position ή ταχύτερο γύρο, σε 58 εκκινήσεις. Ο ίδιος δεν απορρίπτει την προοπτική των IndyCar, στη θέση του ξαδέρφου του Dario Franchitti, αν και όπως δήλωσε στο δικαστήριο του Λονδίνου:

Μιλάω με τη Mercedes-Benz για το πρωτάθλημα του DTM.

Να υπενθυμίσουμε πως ο 27-χρονος, οδήγησε στο DTM για τη Γερμανική ομάδα τις σεζόν 2007-2010, κατακτώντας το πρωτάθλημα την τελευταία χρονιά.

[Πηγή: GMM | Photo Copyrights: Sahara Force India]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...