Πέρασε τα crash tests η Sauber C33

Σχετικά άρθρα

Sauber C32

Οι ομάδες έχουν περίπου έναν 1.5 μήνα μέχρι να ξεκινήσουν οι πρώτες δοκιμές, που ξεκινούν στις 28 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με τους κανονισμούς τής Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, τα νέα μονοθέσια θα πρέπει να περάσουν τις δοκιμές πρόσκρουσης, για να διασφαλιστεί η ασφάλειά τους, διαφορετικά δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Η Sauber ανακοίνωσε σήμερα μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter, ότι το σασί τού νέου μονοθεσίου, της C33, πέρασε με επιτυχία τις δοκιμές, συνεπώς δε θα έχει πρόβλημα συμμετοχής στις δοκιμές.

Το σασί τής C33 πέρασε όλα τα στατικά και δυναμικά τεστ τής FIA και είναι επίσημα αναγνωρισμένη. Οι δοκιμές πρόσκρουσης για το πίσω μέρος, που δεν είναι μέρος τού σασί, θα πραγματοποιηθούν αργότερα, όπως συμβαίνει συνήθως.

Οι δοκιμές αυτές είναι μια σχετικά τυπική διαδικασία, και όλες οι ομάδες θ’ ανακοινώνουν σιγά-σιγά ότι τα νέα τους μονοθέσια πληρούν τα στάνταρ ασφαλείας, για συμμετοχή στους δοκιμές, αλλά και στους αγώνες.

[Πηγή: Twitter]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr