O Boullier νευρίασε με τις φήμες που τον θέλουν να φεύγει

Σχετικά άρθρα

boul

O Eric Boullier παρόλο που διέψευσε ήδη τις φήμες, που τον θέλουν να φεύγει από την Lotus και να πηγαίνει στην Force India, παραδέχτηκε πως το γεγονός δεν τον άφησε ατάραχο. Σύμφωνα με την νέα του συνέντευξη, ο Γάλλος πιάστηκε εξαπίνης από τις φήμες που κυκλοφόρησαν:

Όλα πήγαιναν φυσιολογικά. Ετοιμαζόμασταν για το 2014 και πήγαινα από τη μία σύσκεψη στην άλλη, με την μέρα μου να ξεκινάει νωρίς και να τελειώνει αργά. Κάθε μέρα σε ένταση… και μετά ήρθε αυτή η ιστορία.

Όχι μόνο έπρεπε να υπερασπιστώ τον εαυτό μου στον κόσμο εκτός, αλλά έπρεπε να βρεθώ και με τους δικούς μου ανθρώπους στο εργοστάσιο, για να τους εξηγήσω ότι δεν υπήρχε τίποτα. Οι φήμες μεταφέρονται γρήγορα στα κεντρικά μιας αγωνιστικής ομάδας. Έπρεπε όμως να γνωρίζουν ότι είμαι εδώ και δεν θα πάω πουθενά.

Αυτή είναι μια περίοδος που μετράει το κάθε λεπτό, καθώς ετοιμάζουμε το μονοθέσιο για τις πρώτες δοκιμές στη Jerez τον Ιανουάριο. Αυτή ήταν η χειρότερη στιγμή για να κυκλοφορήσουν οι φήμες. Σπατάλησα χρόνο και ενέργεια.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...