Φήμες: Έρχεται το 2015 το Ford Fiesta RS με 230 άλογα

Σχετικά άρθρα

test-drive-ford-fiesta-sport-39

Η τελευταία φορά που μας απασχόλησε το θέμα “Ford Fiesta RS” ήταν πίσω στο καλοκαίρι του 2012 όπου είχαμε αναφέρει πως ο μικρός πύραυλος ετοιμάζεται από την Ford καθώς αυτή πιστεύει πως οι πωλήσεις του θα είναι καλές λόγω της εμπλοκής στο WRC με το Fiesta.

Τώρα, δημοσιεύματα λένε πως η super-hot έκδοση του Fiesta εξελίσσεται μαζί με το Focus RS (που τον Ιούνιο αναφέραμε πως είχε κοπεί) αλλά η Ford δεν έχει λάβει ακόμα οριστική απόφαση για κανένα από τα δύο μοντέλα.

Παρόλα αυτά, αν τελικά προχωρήσει, το Fiesta RS θα διαθέτει ένα άκρως επιθετικό bodykit με φουσκωμένα φτερά ενώ μηχανικά θα είναι συνολικά αναβαθμισμένο με sport ανάρτηση, ισχυρότερα φρένα και διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης. Όλα αυτά γιατί σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 1600άρης turbo κινητήρας που θα βρίσκεται κάτω από το καπό, θα αποδίδει 230 ίππους. Τέλος, οι πωλήσεις του Fiesta RS θα ξεκινήσουν το 2015 με τιμή που θα ξεκινά από τις 23.000 λίρες Αγγλίας (27.600€).

Πριν κλείσω, να επισημάνω πως το site από το οποίο προέρχεται η πληροφορία αυτή έχει την τάση να δημιουργεί θέματα εκεί που δεν υπάρχουν οπότε κρατήστε μικρό καλάθι μέχρι να επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ και από άλλες πηγές.

[Πηγή: AutoExpress]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...