Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του Subaru WRX STI

Σχετικά άρθρα

2015 Subaru WRX STI leaked photos 1

Αχ αυτές οι εταιρίες και η «απροσεξία» τους. Από ότι φαίνεται, οι διαρροές μερικές ημέρες πριν την επίσημη παρουσίαση η οποία γίνεται πριν το ντεμπουτάρισμα σε κάποια έκθεση, έχουν γίνει ο κανόνας στην βιομηχανία αυτοκινήτου. Δεν σχολιάζω.

Anyway, η επόμενη «διαρροή» της ημέρας δεν είναι άλλη από το πολυαναμενόμενο 2015 Subaru WRX STI που θα παρουσιαστεί επίσημα όπως είπαμε στο North American International Auto Show σε μερικές ημέρες. Αποτελεί την πιο καυτή STI εκδοχή του Subaru WRX που είδαμε τον Νοέμβριο στο Los Angeles Auto Show και όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, φημολογείται πως θα εγκαταλείψει τον τετρακύλινδρο, δίλιτρο, υπερτροφοδοτούμενο boxer με τα 268 άλογα και τα 350 Nm ροπής για χάρη ενός μεγαλύτερου και ισχυρότερου υπερτροφοδοτούμενου boxer 2.5 λίτρων που μάλλον θα παράγει 300 άλογα και 400 Nm ροπής.

2015 Subaru WRX STI leaked photos 6

Όπως βλέπεις και στις φωτογραφίες, η Subaru επέλεξε τον παραδοσιακό μπλε αυτοκίνητο / χρυσές ζάντες συνδυασμό. Πληροφορίες ωστόσο, αναφέρουν πως αυτός ο συνδυασμός θα προσφέρεται μόνο για την «πρώτη (περιορισμένη;) έκδοση» που αν αληθεύουν τα δημοσιεύματα θα διαθέτει κάποια επιπλέον πράγματα σε σύγκριση με τις επόμενες. Πέρα απ’ αυτό, ηλίου φαεινότερο είναι ότι η φτερούγα επέστρεψε!

Υπομονή λίγο ακόμα για να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

[Πηγή: autos.terra.mx]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr