Η McLaren λέει πως η P1 σημείωσε στο Nürburgring χρόνο κοντά στο 6:30

Σχετικά άρθρα

LeadImage-McLaren_P1_NurburgringTest-3000

Αυτές τις ημέρες η McLaren διοργανώνει press days στο Μπαχρέιν για την P1, με το βρετανικό Autocar να υποστηρίζει με άρθρο του, πως κάποιος μέσα από τη McLaren του επιβεβαίωσε πως η P1 έχει σημειώσει στο Nürburgring χρόνο κοντά στα 6 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα.

Επίσημα η McLaren το μόνο που μας έχει πει για τον χρόνο που σημείωσε στο Nürburgring, είναι πως το νέο της hypercar έχει γράψει χρόνο κάτω των 7 λεπτών. Οι φήμες τότε έκαναν λόγο για λόγο 6:47 με λάστιχα δρόμου και 6:33 με slicks, με τη σημερινή είδηση να επιβεβαιώνει εν μέρει τις φήμες που κυκλοφορούν εδώ και καιρό.

Μέχρι σήμερα μόνο η Porsche έχει ανακοινώσει χρόνο στο Ring, με την 918 Spyder να γίνεται το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής που έσπασε τα 7 λεπτά, με χρόνο 6:57. Η Ferrari κρατά σιγή ιχθύος για τον χρόνο που σημείωσε με την LaFerrari στη Πράσινη Κόλαση, την οποία την πήγε εκεί στα τέλη του περασμένου Σεπτέμβρη.

Μένει να δούμε αν η McLaren επιβεβαιώσει και επίσημα τον 6:30+ της P1 στο Ring, πράγμα που αν όντως ισχύει, θα σημαίνει πως το Βρετανικό hypercar έχει σημειώσει έναν εξωπραγματικό χρόνο στη διάσημη Γερμανική πίστα.

[Πηγή: Autocar.co.uk]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα επόμενα μοντέλα της McLaren θα είναι εμπνευσμένα από την F1

Η McLaren ξεκίνησε το teasing της επόμενης σχεδιαστικής της γλώσσας, με την εταιρία να λέει πως η νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της θα εμπνέεται από...

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr