Η πρώτη διαμάχη μεταξύ Mercedes, Ferrari και Renault είναι γεγονός

Σχετικά άρθρα

renault-energy-f1-2014-01

Μέσα στον πυρετό των παρουσιάσεων της McLaren Mercedes και της Ferrari, ήρθε στο προσκήνιο και η πρώτη διαμάχη για το 2014 μεταξύ των τριών κατασκευαστών κινητήρων της F1.

Την προηγούμενη εβδομάδα οι τρεις κατασκευαστές κινητήρων έβαλαν εμπρός τους V6 Turbo κινητήρες τους για πρώτη φορά, με τη πρώτη διαμάχη μεταξύ τους, πριν καν ξεκινήσει επίσημα η σεζόν να είναι γεγονός. Ο λόγος αντιπαράθεσης είναι ένα κάλυμμα ασφαλείας το οποίο τοποθετείται πάνω από το Turbo και το οποίο έχει βάρος 3 με 4 κιλά.

Η Mercedes και η Renault είναι υπέρ της τοποθέτησης αυτού του προστατευτικού καλύμματος, ενώ η Ferrari υποστηρίζει ότι κάτι τέτοιο δε το χρειάζεται.

Σύμφωνα με το Auto Motor und Sport, την επόμενη εβδομάδα θα εκδοθεί διευκρινιστική απάντηση από τη FIA για το θέμα αυτό, ενώ από την πλευρά της η Renault, θα παρουσιάσει ένα video στο οποίο θα δείχνει τι συμβαίνει σε περίπτωση έκρηξης του turbo.

[Πηγή: AMS.de]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...