Η BMW 720i εμφανίζεται στο site της Γερμανικής εταιρίας και εξαφανίζεται αμέσως

Σχετικά άρθρα

BMW 720i screenshot

Κάτι πολύ παράξενο συνέβη προ ημερών στο επίσημο site της BMW. Για κάποιον περίεργο λόγο, εμφανίστηκε μία BMW 720i ενώ μετά από ελάχιστη ώρα, εξαφανίστηκε!

Μέχρι αυτό το σημείο, η φθηνότερη 7-Series που μπορεί να αγοράσει κάποιος είναι η 730d με τιμή που ξεκινά από τα 74.200€. Από τη στιγμή που έκανε την εμφάνιση του αυτό το screenshot όμως, οι φήμες οργίασαν ότι η BMW ετοιμάζει και μία entry-level 7άρα που θα κινείται από έναν τετρακύλινδρο, δίλιτρο κινητήρα που θα αποδίδει 170 ή 184 ίππους και θα κοστίζει κοντά στις (ή κάτω από) 70.000€.

Από την άλλη, μπορεί να ήταν κάποιο λάθος το οποίο απλά διορθώθηκε γρήγορα. Αλλά ξέρεις πώς είναι το internet. Το λάθος γίνεται πολύ εύκολα φήμη και αναπαράγεται και αναμεταδίδεται σε ολόκληρο τον κόσμο. Όπως και να έχει πάντως, δεν υπάρχει καμία πληροφόρηση/δήλωση/υπαινιγμός για έναν τόσο μικρό κινητήρα στην 7-Series οπότε μέχρι αποδείξεως του εναντίου, το αναφέρουμε ως ευτράπελο.

[Πηγή: Jalopnik]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Tέλος παραγωγής για τη Ferrari Roma

Πριν ένα χρόνο η Ferrari αποκάλυψε την ανοιχτή έκδοση του ομορφότερου μοντέλου της γκάμα της, τη Roma Spider, οι παραδόσεις της οποίας ξεκίνησαν το...
Autoblog.gr