Την ερχόμενη Πέμπτη η παρουσίαση της Mercedes-Benz V-Class [w/live feed video]

Σχετικά άρθρα

Mercedes-Benz V-Class teaser

H Mercedes-Benz την ερχόμενη Πέμπτη 30 του μηνός θα παρουσιάσει την V-Class. προτού αυτή παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο, με τις πωλήσεις της να ξεκινούν στα μέσα του 2014.

Έχει κωδική ονομασία W477, και όπως έχουμε αναφέρει, το V-Class θα αντικαταστήσει την R-Class, αφού το αυτοκίνητο δεν θα είναι πλέον ένα καθαρά επαγγελματικό αυτοκίνητο, μιας και αποκτά και επιβατικές εκδόσεις.

Mercedes-Benz V-Class 2014 Interior Photos (1)

Η V-Class εξοπλίζεται με μια σειρά συστημάτων και τεχνολογιών που είναι προσανατολισμένα στην άνεση και την ασφάλεια των επιβατών. Το εσωτερικό της έχει αναβαθμιστεί έχοντας μια πιο premium σχεδίαση, με καφέ δερμάτινες επενδύσεις, μεγάλη οθόνη Command 8,4″, κυκλικούς αεραγωγούς, ξύλινες επενδύσεις, μεταλλικά διακοσμητικά και pad αφής.

Φήμες αναφέρουν πως η 2014 V-Class θα προσφέρεται με έναν τετρακύλινδρο diesel κινητήρα 2.1 λίτρων με απόδοση 136, 170 ή 190 αλόγων (ανάλογα με την έκδοση) που θα συνδυάζεται με 7-τάχυτο ή 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και αν ο πελάτης το επιλέξει, τετρακίνηση.

Εσύ μπορείς να δεις ζωντανά την ερχόμενη Πέμπτη μέσω του live feed που ακολουθεί, την επίσημη παρουσίαση της.

[Πηγή: Mercedes-Benz]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...