Πολλοί πρώην οδηγοί της F1 θέλουν να συμμετάσχουν στη Formula E

Σχετικά άρθρα

Formula E Las Vegas (4)

Πολλοί πρώην οδηγοί της Formula 1 θέλουν να συμμετάσχουν στο νέο θεσμό της Formula E. Το πρωτάθλημα αυτό των ηλεκτρικών μονοθεσίων αναμένεται να είναι αρκετά ανταγωνιστικό και συναρπαστικό.

Οι οδηγοί που επιθυμούν να τρέξουν στη Formula E είναι οι Karun Chandhok, Sebastien Buemi, Ma Qing Hua, Lucas di Grassi, Michael Andretti, Adrien Tambay, Vitantonio Liuzzi και Takuma Sato.

Παρά το γεγονός ότι οι οδηγοί έχουν δηλώσει το ενδιαφέρον τους η συμμετοχή τους δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Με μια δήλωση του ο CEO της Formula Ε, Alejandro Agag αναφέρει:

Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε κανέναν οδηγό ακόμα, καθώς οι ομάδες θα συμπληρώσουν μόνες τους τις θέσεις οδηγών τους. Ωστόσο ελπίζουμε προσφέροντάς μία λίστα στις ομάδες με αρκετούς κορυφαίους οδηγούς να επιλέξουν από αυτή, μπορούμε να υποσχεθούμε ότι θα υπάρχουν διασκεδαστικοί αγώνες στα κέντρα των πόλεων που θα γίνουν οι αγώνες.

Ευελπιστούμε, επίσης, ότι το θέαμα που θα παρουσιάσουμε στους οπαδούς, στην τηλεόραση και τους πιθανούς χορηγούς θα είναι υψηλού επιπέδου, μετά και από την προσέλκυση τέτοιου επίπεδου οδηγών που θα μπορούν να δουν στους αγώνες που ξεκινούν τον Σεπτέμβριο.

[Πηγή: FiaForFormulaE]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Subaru ανανεώνει το αγωνιστικό BRZ Cup Car Basic

Από το 2013 η Subaru διαθέτει στη γκάμα της αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας μια έκδοση του BRZ έτοιμη για χρήση εντός πίστας, όταν...

H Hyundai παρουσιάζει το αγωνιστικό Ioniq 5 eN1 Cup

Τέσσερις μήνες μετά την προεπισκόπηση η Hyundai αποκάλυψε το Ioniq 5 eN1 Cup, με το μοναδικό αυτό ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο να βασίζεται στο Ioniq...