Kubica: Η Formula E είναι σαν να κάνεις σ*ξ με φουσκωτή κούκλα

Σχετικά άρθρα

Πριν δύο εβδομάδες, η AF Corse ανακοίνωσε ότι πρόσθεσε στις τάξεις της τον Robert Kubica, ο οποίος πρόσφατα στέφθηκε πρωταθλητής στην LMP2 του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Αντοχής (WEC) της FIA. Ωστόσο, φαίνεται, ότι ο Πολωνός δεν είχε μόνο αυτή την πρόταση στα χέρια του.

Μιλώντας πρόσφατα στο ιταλικό podcast Gurulandia, ο πρώην οδηγός της F1 ισχυρίστηκε ότι είχε την ευκαιρία να οδηγήσει στη Formula E. Ωστόσο, δεν την προτίμησε, κάνοντας μια δήλωση που σίγουρα θα συζητηθεί, καθώς συνέκρινε την οδήγηση ενός ηλεκτρικού αγωνιστικού με το να κάνεις σεξ με μια φουσκωτή κούκλα, λέγοντας χαρακτηριστικά:

Δεν είμαι κατά των ηλεκτρικών αυτοκινήτων πίστας, όχι, στην πραγματικότητα, είχα διάφορες προτάσεις και αρνήθηκα πολλά χρήματα.

Όχι, όχι, για μένα, ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο πίστας ή ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο πρέπει να κάνει θόρυβο.

Έχω ένα ρητό, αλλά είναι κακό να το πω δυνατά… Είναι λίγο σαν να κάνω σ*ξ με μια φουσκωτή κούκλα. Θυμάμαι τη μυρωδιά της βενζίνης το 2006 στο pit lane, όταν πέρασε το μονοθέσιο της Renault του Alonso, υπήρχε αυτό το άρωμα που μου θύμιζε τα καρτ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...